Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Élőszereplős The Bureau: XCOM Declassified trailer

Az új, kissé komor hangulatú bemutatóban nem más játssza a főszerepet, mint Dominic Monaghan.

2013.07.22. 14:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az XCOM FPS sem tartozik a legkönnyebb sorsú projektek közé, hiszen már évek óta zajlik a fejlesztés, többször felmerült, hogy félbehagyják, ám végül új címmel, új műfajban fog próbát tenni. A The Bureau: XCOM Declassified nem a vérgőzös akcióra helyezi a hangsúlyt, hanem a taktikázásra, amelyet már több előzetesben is megnézhettünk. A harcrendszer tehát sok elemében fog az eredeti XCOM játékokra, valamint a tavaly megjelent Enemy Unknowra emlékeztetni.
A 2K Marin a napokban új trailerrel jelentkezett, ám ezúttal egy élőszereplős kedvcsinálóhoz van szerencsénk, amelynek hangulata meglehetősen komor. A főszereplő Ennis Cole ügynök, akit Dominic Monaghan alakít. A trailer egy sorozat első epizódja, amely a The Choice címet viseli, a folytatásra pedig mi magunk is hatással lehetünk. Cole ügynök egy idegen támadás során elveszítette feleségét és gyermekét. Mi magunk a hozzászólásunk segítségével befolyásolhatjuk, hogy miképp folytatódjon a videó. Nincs más dolgunk, mint kiválasztani, hogy Cole a fegyvere vagy a whiskys üveg után nyúljon. A választásra július 24-ig van lehetőségünk.
A fejlesztők a napokban azt is bejelentették, hogy a játék PC-s változatában nem alkalmazzák a korábbi videókban látott kör alakú menürendszert, mert az csak nehézkesen lenne használható egér és billentyűzet segítségével. Ehelyett egyszerű listából választhatjuk majd ki a parancsokat. A konzolos változatokban továbbra is a körmenüt találjuk majd. A The Bureau: XCOM Declassified a tervek szerint augusztus 23-án kerül a boltokba PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. ■

The Bureau: XCOM Declassified
A legutóbbi The Bureau: XCOM Declassified cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.