25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Revolution 60 - villámgyors Kickstarter siker

A Kickstarter kampány csak tegnap rajtolt el, mára már el is érte a projekt a kitűzött célt.

Írta: GeryG

A Giant Spacekat tegnap indította útjára új játékának Kicktarter kampányát. A Revolution 60-at a készítők úgy írták le, mint a Heavy Rain és a Mass Effect szerelemgyerekét. A történet a távoli jövőben játszódik, amikor egy amerikai katonai űrállomás lesodródik a pályájáról, ezzel pedig nemzetközi viszályt robbant ki. Egy különleges - mesterséges intelligencia által vezérelt - alakulatot küldenek az állomásra, hogy nyerjék vissza felette az irányítást. A játék érdekessége, hogy csak nők szerepelnek benne. Kalandunk során sokszor kerülünk majd olyan helyzetbe, amikor morális döntéseket kell hoznunk, ezek pedig befolyásolják a sztori végkimenetelét.
"A Revolution 60 tulajdonképpen egy komplex mozis élmény, amelyben a történetvezetésen és a döntéseken van a hangsúly, hiszen a játékos választásai határozzák meg a főhősnő, Holiday sorsát. Olyan sorozatokból merítettünk ihletet, mint a 24, de hatással voltak ránk a Heavy Rain és a Mass Effect játékok is. A Revolution 60 egy rövid történetet mesél el, amelyet kifejezetten érintőképernyőre találtunk ki. Egy sikeres Kickstarter kampány lehetővé tenné a Giant Spacekat csapatának, hogy befejezzük a fejlesztést és tovább finomítsuk a játék minden jelenetét, beleértve a zenét, a modelleket, a szinkront és az animációkat is." - nyilatkozta Brianna Wu, a fejlesztés vezetője.
A nyilatkozatból kiderült, hogy a játék elsősorban érintőképernyős eszközökre, egészen pontosan iOS-re készül, valamint a Kickstarteren kívánnak hozzá anyagi támogatást szerezni. A kampány július 31-én rajtolt el, a kitűzött cél 5000 dollár. A siker borítékolható, hiszen egyetlen nap alatt 4600 dollár gyűlt össze. A készítők a Kickstarteren közölték, hogyha összejön a kívánt összeg, akkor bizony nekilátnak a PC-s változat elkészítésének is. Ha pedig a rajongók a hátralévő bő egy hónapban a 10 000 dollárt is elérik, Macre is elkészül a játék.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!