Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Revolution 60 - villámgyors Kickstarter siker

A Kickstarter kampány csak tegnap rajtolt el, mára már el is érte a projekt a kitűzött célt.

2013.08.01. 21:07 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Giant Spacekat tegnap indította útjára új játékának Kicktarter kampányát. A Revolution 60-at a készítők úgy írták le, mint a Heavy Rain és a Mass Effect szerelemgyerekét. A történet a távoli jövőben játszódik, amikor egy amerikai katonai űrállomás lesodródik a pályájáról, ezzel pedig nemzetközi viszályt robbant ki. Egy különleges - mesterséges intelligencia által vezérelt - alakulatot küldenek az állomásra, hogy nyerjék vissza felette az irányítást. A játék érdekessége, hogy csak nők szerepelnek benne. Kalandunk során sokszor kerülünk majd olyan helyzetbe, amikor morális döntéseket kell hoznunk, ezek pedig befolyásolják a sztori végkimenetelét.
"A Revolution 60 tulajdonképpen egy komplex mozis élmény, amelyben a történetvezetésen és a döntéseken van a hangsúly, hiszen a játékos választásai határozzák meg a főhősnő, Holiday sorsát. Olyan sorozatokból merítettünk ihletet, mint a 24, de hatással voltak ránk a Heavy Rain és a Mass Effect játékok is. A Revolution 60 egy rövid történetet mesél el, amelyet kifejezetten érintőképernyőre találtunk ki. Egy sikeres Kickstarter kampány lehetővé tenné a Giant Spacekat csapatának, hogy befejezzük a fejlesztést és tovább finomítsuk a játék minden jelenetét, beleértve a zenét, a modelleket, a szinkront és az animációkat is." - nyilatkozta Brianna Wu, a fejlesztés vezetője.
A nyilatkozatból kiderült, hogy a játék elsősorban érintőképernyős eszközökre, egészen pontosan iOS-re készül, valamint a Kickstarteren kívánnak hozzá anyagi támogatást szerezni. A kampány július 31-én rajtolt el, a kitűzött cél 5000 dollár. A siker borítékolható, hiszen egyetlen nap alatt 4600 dollár gyűlt össze. A készítők a Kickstarteren közölték, hogyha összejön a kívánt összeg, akkor bizony nekilátnak a PC-s változat elkészítésének is. Ha pedig a rajongók a hátralévő bő egy hónapban a 10 000 dollárt is elérik, Macre is elkészül a játék. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.