Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Wargaming hírek - új Total Annihilation és Master of Orion játékok készülhetnek

Bemutatták a World of Warplanes brit repülőit is.

2013.08.02. 13:05 | szerző: Dino | kategória: Játék

15 éves fennállását ünnepli a Wargaming, akik ez alkalomból egy csomó friss bejelentéssel jelentkeztek. Talán a legfontosabb ezek közül, hogy a cég megszerezte a Total Annihilation és Master of Orion játékok jogait, ami azt jelentheti, hogy a neves stratégiai sorozatok új részt kaphatnak. Egy új Total Annihilation készülésének esélyét növeli az is, hogy a játék atyjának, Chris Taylornak a csapatát, a Gas Powered Gamest idén februárban vásárolta fel a Wargaming, egy májusi videóban pedig Taylor már beszélt arról, hogy egy új, ingyenesen játszható, erős PvP résszel rendelkező MMO-n dolgozik. A két franchise tervezett kihasználásáról egyelőre nem árultak el többet a Wargaming munkatársai, de az ügyvezető, Victor Kislyi nyilatkozata alapján úgy tűnik, régi kedvencei ezek a játékok, így feltételezhetően nem véletlenül szerezték meg hozzájuk a jogokat.
A Wargaming a texasi Austinban egy új irodát hozott létre, ahonnan ezentúl a nemzetközi fejlesztések koordinálását, elemzését és menedzsmentjét irányítják majd.
Végül egy játékhoz is érkezett egy új video: a World of Warplanes brit repülőgépeit tekinthetitek meg alább, a Spitfire-tól ("véletlenül" épp az azonos című The Prodigy szám szól alatta) a Blenheim F-en át a Javelinig. ■

hozzászólások (2)

VodevilX
VodevilX 2013.08.02. 19:12
De imádtam én a Total Annihilation-t annak idején! Igaz anno a Supreme Commander kimaradt alá való gép híján, de ilyen anyag jöhet!
Rigida
Rigida 2013.08.04. 21:34
a Wargamingtől inkább ne, de tényleg egy 15 éve működő fejlesztőbrigád egyedüli "érdemi" alkotása a World of Tanks is csak azért ilyen népszerű, mert nincs konkurenciája, nekem a bejött a Total Annihilation de sztem ezzel az új részével inkább nem szeretnék játszani...
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.