Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed IV: Black Flag Assassin's Creed IV: Black Flag

Egyszer az Assassin's Creed is véget ér

A Ubisoft tisztában van vele, hogy előbb-utóbb be kell fejeznie a sorozatot, sőt már azt is tudják, hogyan fog végződni.

2013.08.05. 14:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az utóbbi évek egyik legsikeresebb és legkedveltebb szériája az Assassin's Creed. A harmadik epizódban drasztikus változások mentek végbe a történetben, fontos szereplőktől kellett végleg elbúcsúznunk. Ennek fényében sokan nem kevés kétkedéssel várják az ősszel érkező negyedik részt, amelyben a korábbi epizódokhoz képest sokkal kisebb szerepet kap a napjainkban játszódó cselekményszál.
A Ubisoft tisztában van vele, hogy előbb-utóbb ennek a sorozatnak is leáldozik a csillaga, ezért szeretnék méltó módon lezárni a történetet. Persze aggodalomra semmi ok, ameddig az eladási mutatók nem változnak negatív irányba, addig biztosan nem fognak a befejezés mellett dönteni a készítők, így várhatóan még néhány évig el leszünk látva epizódokkal (hogy ez mennyire jó vagy rossz, azt mindenki eldöntheti maga). Erről a negyedik rész rendezője, Ashraf Ismail beszélt a napokban.
"A szériáért felelős írókból és dizájnerekből álló csapat aggódik a sorozat íve miatt. Ezen az íven minden epizódnak megvan a maga helye. Van már elképzelésünk róla, mikor és hogyan jön el a befejezés. Annak függvényében, hogy a rajongók mit szeretnének, mozoghatunk valamelyest ezen az íven, de el fog jönni a vége."
A Call of Duty szériához hasonlóan az AC játékokon is több stúdió dolgozik. De elég megnéznünk az említett sorozatot: hiába készítette az elmúlt években is felváltva több gárda az egyes részeket, idővel minden egyediség és innováció kihalt belőlük. Az Assassin's Creed IV: Black Flag november elején jelenik meg, ám a brand sorsa nem elsősorban rajta múlik, hiszen párhuzamosan jelenleg is több játék fejlesztése zajlik.
Az alábbi új videón ismét a negyedik részben nagy hangsúlyt kapó hajós játékmenettel ismerkedhettek meg. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.