Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ingyenes DLC-ként érkezik majd az Arma 3 kampánya

A játék megjelenésekor még csak külön küldetéseket kapunk.

2013.08.07. 09:20 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Bohemia Interactive csapata mostanra szembesült azzal, hogy amellett, hogy az Arma 3 fejlesztésén dolgoznak, a kiadott alfa és béta verziók támogatása is plusz energiát vett el, ami viszont kicsit hátráltatta a játék munkálatait. Mivel szeretnének minden téren minőségi termékkel előállni, úgy döntöttek, hogy a megjelenéskor (amire a harmadik negyedévben kerül sor, azaz legkésőbb szeptember végén) a kampány még nem lesz benne az Arma 3-ban, azzal később, három ingyenes DLC formájában bővítik majd. Az első, Survive című epizód a megjelenést követően egy hónapon belül lesz majd letölthető, míg az Adapt és Win részek valamivel később válnak elérhetővé. A játékosok - és köztük a lelkes modolók - így hamarabb hozzáférhetnek az alapjátékhoz, benne Altis 270 négyzetkilométeres és Stratis 20 négyzetkilométeres szigetével, 12 egyszemélyes bemutató küldetéssel, 3 frakciókat bemutató küldetésekkel, 9 multiplayer pályával, 10 lőtéri kihívással, több mint 20 járművel és 40 fegyverrel, 5 frakcióval, a pályaszerkesztővel, valamint természetesen a modolás támogatásával.
A projektet vezető Joris-Jan van 't Land így nyilatkozott: "Nehéz volt meghoznunk ezt a döntést. Játékkészítőként szeretjük fejleszteni és végigjátszani a kampányokat, és mindazoktól, akik várják a mieinket, elnézést kérünk a késésért. Sokat beszélgettünk arról, hogy inkább a minőségre koncentráljunk az év során, és most se akartunk kompromisszumot kötni. Ahelyett, hogy az egész játék megjelenését elcsúsztatnánk, inkább egy nagyszerű csomagot adunk ki még az idén - remek indításul az Arma 3 élményhez."

előző
következő
Ingyenes DLC-ként érkezik majd az Arma 3 kampánya
Ingyenes DLC-ként érkezik majd az Arma 3 kampányaIngyenes DLC-ként érkezik majd az Arma 3 kampányaIngyenes DLC-ként érkezik majd az Arma 3 kampánya
Arma 3
A legutóbbi Arma 3 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.