Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Murdered: Soul Suspect - kihívás megoldani a falakon átjárást

Mivel egy szellemet irányítunk a játékban, a puszta falak nem jelentenek akadályt számunkra. Ez viszont komoly fejtörést okoz a fejlesztőknek.

2013.08.07. 10:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Remek játéknak ígérkezik az Airtight Games új alkotása, a Murdered: Soul Suspect, amelyben egy detektív szellemét irányíthatjuk. Feladatunk saját gyilkosunk kézre kerítése lesz, amihez rengeteg túlvilági segítséget kapunk. Kísértetként többek között arra is lehetőségünk lesz, hogy szabadon átjárjunk a falakon, ám a fejlesztők ezzel nagyon sokat küzdenek.
"Igazi fejfájást okoz. Képzelhetitek, milyen nehéz egyértelmű utat mutatni a játékosoknak, mikor azok szabadon átjárhatnak mindenen. Igazi kihívást jelent ezt megoldani. Már a fejlesztés elején is volt egy kis csoport a fejlesztők között, akik úgy érezték, nem igazi szellemek, valami hiányzik. Az igazi érzéshez át kell menni a tárgyakon. Ehhez viszont a háttérben folyamatosan tippeket kell adnunk a játékosnak a környezetével kapcsolatban, hogy ne érezze elveszettnek magát. Emellett lesznek hangok, amelyek figyelmeztetik, ha nem jó irányba halad. Érdekes, ha elkezdesz játszani a mostani változattal, és megszokod azt, egy idő után azon kapod magad, hogy már nem is akarsz olyan játékkal játszani, amiben nem mehetsz át a falakon. Van benne valami igazi szabadság." - nyilatkozta Matt Brunner, a fejlesztés vezetője.
Azt már eddig is tudtuk, hogy a Murdered: Soul Suspect csak 2014-ben jelenhet meg, mostanra viszont az is biztossá vált, hogy március előtt nem számíthatunk a premierre. ■

Murdered: Soul Suspect
A legutóbbi Murdered: Soul Suspect cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.