Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Murdered: Soul Suspect - kihívás megoldani a falakon átjárást

Mivel egy szellemet irányítunk a játékban, a puszta falak nem jelentenek akadályt számunkra. Ez viszont komoly fejtörést okoz a fejlesztőknek.

2013.08.07. 10:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Remek játéknak ígérkezik az Airtight Games új alkotása, a Murdered: Soul Suspect, amelyben egy detektív szellemét irányíthatjuk. Feladatunk saját gyilkosunk kézre kerítése lesz, amihez rengeteg túlvilági segítséget kapunk. Kísértetként többek között arra is lehetőségünk lesz, hogy szabadon átjárjunk a falakon, ám a fejlesztők ezzel nagyon sokat küzdenek.
"Igazi fejfájást okoz. Képzelhetitek, milyen nehéz egyértelmű utat mutatni a játékosoknak, mikor azok szabadon átjárhatnak mindenen. Igazi kihívást jelent ezt megoldani. Már a fejlesztés elején is volt egy kis csoport a fejlesztők között, akik úgy érezték, nem igazi szellemek, valami hiányzik. Az igazi érzéshez át kell menni a tárgyakon. Ehhez viszont a háttérben folyamatosan tippeket kell adnunk a játékosnak a környezetével kapcsolatban, hogy ne érezze elveszettnek magát. Emellett lesznek hangok, amelyek figyelmeztetik, ha nem jó irányba halad. Érdekes, ha elkezdesz játszani a mostani változattal, és megszokod azt, egy idő után azon kapod magad, hogy már nem is akarsz olyan játékkal játszani, amiben nem mehetsz át a falakon. Van benne valami igazi szabadság." - nyilatkozta Matt Brunner, a fejlesztés vezetője.
Azt már eddig is tudtuk, hogy a Murdered: Soul Suspect csak 2014-ben jelenhet meg, mostanra viszont az is biztossá vált, hogy március előtt nem számíthatunk a premierre. ■

Murdered: Soul Suspect
A legutóbbi Murdered: Soul Suspect cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések!

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!