Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Eddig tartott a Precinct Kickstarter projektje, ám a gyűjtés nem állt le

Az mára világossá vált, hogy a Kickstarteren nem fog összegyűlni a kitűzött összeg, ezért idő előtt lefújták a kampányt, helyette a hivatalos oldalon igyekeznek tovább gyűjteni a támogatókat.

2013.08.07. 11:32 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Június közepén jelentette be Jim Walls, a Police Quest játékok megalkotója, hogy ismét egy rendőrös játékot szeretne elkészíteni, amelynek a Precinct címet adta. A veterán fejlesztő a Kickstarteren szeretett volna megfelelő anyagi támogatáshoz jutni a rajongóktól, ám az mára bizonyossá vált, hogy a kampány nem lesz sikeres. Még nagyjából másfél hét lenne hátra, ám eddig a kitűzött 500 000 dollárból mindössze 86 000 gyűlt össze.
"Amint azt tudjátok, már csak bő egy hét van hátra a Kickstarter kampányból. A mai napig a kitűzött cél alig 15%-a gyűlt össze, így egyértelművé vált, hogy nem érjük el azt. Ezért ma leállítjuk a Kickstarter kampányt, hogy egy újba kezdjünk, ezúttal függetlenül, a játék hivatalos oldalán. Szeretnénk, ha a rajongók pénzéből mihamarabb megmutathatnánk, mire is gondoltunk." - olvasható Walls nyilatkozata.
A játék hivatalos oldalát errefelé találjátok, ahol ezúttal 400 000 dollárt igyekeznek összekalapozni. A kampány négy szakaszból áll:

  • 25 000 dollár - Elkészülhet egy rövid, de játszható demó a játékból, hogy mindenki megbizonyosodhasson róla, erre érdemes áldozni. A demóban megismerhetnénk a kezelőfelületet és az irányítást.
  • 90 000 dollár - Egy sokkal bővebb demó készülne, amely már akár egy teljes küldetést is tartalmazna.
  • 250 000 dollár - Na, ennyiért már aztán tényleg igazi demót kapnánk, amelyben már megismerhetnénk Fraser Canyon világát, valamint az ott ránk váró kalandokat is. Itt már nem csupán egy küldetést próbálhatnánk ki, hanem betekintést nyernénk a történetbe is.
  • 400 000 dollár - Ennyi pénzre van szükség a teljes játék elkészítéséhez.

Az új kampány sikere nagyban függ attól, mennyire tudják annak létét egyáltalán eljuttatni a játékosokhoz. Hogy sikeres lehet-e, azt nehéz előre megjósolni, mindenesetre a hivatalos oldalon található információk és tervek alapján érdekes játék kerekedhet a Precinctből, ha elkészül. ■

Precinct
A legutóbbi Precinct cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.