Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Civilization sorozat is megkapja a maga online kiadását

Készül a Civilization Online, amely az első információk alapján jelentősen eltér majd az eredeti koncepciótól.

2013.08.08. 12:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A 2K Games bejelentette, hogy az XL Games stúdiója dolgozik a Civilization Online című MMORPG-n. Igen, bár a cím szerint egy körökre osztott stratégiai játékra számítanánk, az alkotás azonban jelentősen eltér majd ettől. Azért a gerinc alapvetően változatlan marad, vagyis az ókortól a modern korig kell felépítenünk birodalmunkat. A győzelemre több mód is rendelkezésünkre áll: vagy leigázunk minden más játékost vagy megnyerjük az űrversenyt. Mivel ezúttal csak más játékosok ellen játszhatunk, elkerülhetetlenek lesznek az egymás elleni összetűzések.
"Arra számítunk, hogy a játékosok többsége ideje nagy részében más játékosokkal fog harcolni. Ez a Civilization játék lényege, leigázni másokat akár erővel, akár technológiával. Az egy az egy elleni helyi összetűzésektől a több százfős ostromokig széles skálán mozog a csaták léptéke." - nyilatkozta a Jake Song, a fejlesztés vezetője.
A játékban lesz eszközkészítési lehetőség is, amelyre a városháza előtti épületet kell meglátogatni. Ez is a közösségi játékot erősíti, hiszen az elkészített tárgyakat megoszthatjuk a többiekkel, kereskedhetünk a többi civilizációval. A játékmenet szakaszokból áll, vagyis egy-egy megnyert szakasz után a megszerzett pénz, eszközök és ruhák eltűnnek, míg más eszközöket tovább vihetünk a következő szakaszba.
Az ingyenes játék egyelőre kizárólag PC-re készül, a fejlesztők jelenleg ki is zárják más platformok lehetőségét. Megjelenési dátumról egyelőre nem esett szó, de a bejelentés mellé megérkezett az első trailer is. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.