Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Civilization sorozat is megkapja a maga online kiadását

Készül a Civilization Online, amely az első információk alapján jelentősen eltér majd az eredeti koncepciótól.

2013.08.08. 12:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A 2K Games bejelentette, hogy az XL Games stúdiója dolgozik a Civilization Online című MMORPG-n. Igen, bár a cím szerint egy körökre osztott stratégiai játékra számítanánk, az alkotás azonban jelentősen eltér majd ettől. Azért a gerinc alapvetően változatlan marad, vagyis az ókortól a modern korig kell felépítenünk birodalmunkat. A győzelemre több mód is rendelkezésünkre áll: vagy leigázunk minden más játékost vagy megnyerjük az űrversenyt. Mivel ezúttal csak más játékosok ellen játszhatunk, elkerülhetetlenek lesznek az egymás elleni összetűzések.
"Arra számítunk, hogy a játékosok többsége ideje nagy részében más játékosokkal fog harcolni. Ez a Civilization játék lényege, leigázni másokat akár erővel, akár technológiával. Az egy az egy elleni helyi összetűzésektől a több százfős ostromokig széles skálán mozog a csaták léptéke." - nyilatkozta a Jake Song, a fejlesztés vezetője.
A játékban lesz eszközkészítési lehetőség is, amelyre a városháza előtti épületet kell meglátogatni. Ez is a közösségi játékot erősíti, hiszen az elkészített tárgyakat megoszthatjuk a többiekkel, kereskedhetünk a többi civilizációval. A játékmenet szakaszokból áll, vagyis egy-egy megnyert szakasz után a megszerzett pénz, eszközök és ruhák eltűnnek, míg más eszközöket tovább vihetünk a következő szakaszba.
Az ingyenes játék egyelőre kizárólag PC-re készül, a fejlesztők jelenleg ki is zárják más platformok lehetőségét. Megjelenési dátumról egyelőre nem esett szó, de a bejelentés mellé megérkezett az első trailer is. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.