Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Zene

Két hét múlva Budapesten a The Wall Live

Hamarosan érkezik Roger Waters és közel százfős csapata.

2013.08.11. 14:15 | szerző: Dino | kategória: Zene

Roger Waters ismét úton van nagyszabású produkciójával, a The Wall Live előadással, amely legendás albumát viszi színpadra. A fal stadionverziója rengeteg tervezés és technikai kísérletezés után nyerte el végső formáját, amelyet óramű pontossággal kivitelezve adnak elő minden állomáson. A lezuhanó repülőgép jelenetében papírmakett helyett egy avalódi Stuka gépet használtak, amely azért is autentikus, mert Waters édesapja egy hasonlóban vesztette életét a második világháború során. A fellépést a zenészekkel együtt közel százfős stáb kíséri, akik már délután több órán át próbálnak minden egyes helyszínen. Extra igényeik nincsenek, nem kérnek sztáröltözőt vagy különleges ételeket és italukat, csak technikai kéréseik vannak a produkció tökéletességének érdekében. Az előadás két 60 perces részből áll, pontos kezdéssel, köztük 25 perces szünettel.
Az Another Brick in the Wall számban a gyermekkórust az SOS Gyermekfalu Alapítvány pártfogoltjai alkotják, ehhez kapcsolódóan jegyeket is lehet nyerni a www.sos.hu oldalon a hírlevélre történő regisztrálással. A koncert előtti utolsó napokban, augusztus 23-áig a Ticketpro hálózatában akciós állójegyeket árulnak: egy jegy áráért kettőt kapnak a vásárlók a készlet erejéig. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!