Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Újabb független horrorjáték - készül a Hybris

Ügyességi és kalandjáték elemeket is tartalmaz a független Monsters csapatának játéka.

2013.08.12. 12:26 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A független Monsters stúdió bejelentette, hogy készül a Hybris, amely a horrorjátékok táborát fogja gazdagítani. Műfaját tekintve érdekes egyvelege lesz a kalandjátékoknak és az ügyességi játékoknak.
"A Hybris egy pszichológiai fejtörős-ügyességi játék, amely sötét világával álmaidban is kísérteni fog. Ahogy a túlélésért küzdesz, egyre mélyebbre hatolsz a saját szívedbe és lelkedbe, ahol rádöbbensz a kimondhatatlan igazságra." - olvasható a fejlesztők jellemzése.
A történet főszereplője Kevin, egy kisfiú. Amióta az eszét tudja, magányban él, amin nem segít, hogy szülei állandóan veszekednek. Hogy elmeneküljön az otthoni dolgok elől, imád felmenni a hegyre, ahol nyugodtan kipihenheti az élet nehézségeit. Ám egy éjjel különös fényt vesz észre, ami megváltoztat mindent. A játékmenet fontos része lesz a környezetünk alapos átvizsgálása, mivel máshogyan nem tudjuk majd megoldani a fejtörőket.
Bár célplatformokat egyelőre nem jelöltek meg a készítők, az biztos, hogy csak 2014-ben jelenhet meg a játék. A bejelentés mellé az első néhány kép is megérkezett. ■

előző
következő
Újabb független horrorjáték - készül a Hybris
Újabb független horrorjáték - készül a HybrisÚjabb független horrorjáték - készül a HybrisÚjabb független horrorjáték - készül a HybrisÚjabb független horrorjáték - készül a HybrisÚjabb független horrorjáték - készül a HybrisÚjabb független horrorjáték - készül a HybrisÚjabb független horrorjáték - készül a HybrisÚjabb független horrorjáték - készül a HybrisÚjabb független horrorjáték - készül a HybrisÚjabb független horrorjáték - készül a HybrisÚjabb független horrorjáték - készül a HybrisÚjabb független horrorjáték - készül a Hybris

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.