Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Szabadidő

Hamarosan megkezdődik a PlayIT jegyek árusítása

Augusztus 16-ától kapható a háromféle belépő.

2013.08.12. 17:49 | szerző: Dino | kategória: Szabadidő

Ahogy korábban már írtuk, az idei második PlayIT rendezvény december 1-jén új helyszínen, a SYMA csarnokban várja a látogatókat. Az előző alkalmakkor már bebizonyosodott, hogy a Millenáris épületét kinőtte az esemény, a szervezők pedig most egy jóval nagyobb, 7000 négyzetméteres csarnokot választottak a PlayIT-hez. A sok konzol és PC mellett négy színpad várja majd programokkal a látogatókat.
A jegyelővétel jó korán, már augusztus 16-án megkezdődik, az érdeklődők ráadásul háromféle jegytípus közül választhatnak. A normál jegyet elővételben 1800 forintért lehet megvenni (a helyszínen 2000 Ft lesz), ez legfeljebb három szoftver kedvezményes vásárlására jogosít. Korlátozott számban lesz kapható a 4000 forintos Deluxe jegy, amelyhez ajándék póló (választható mintával és méretben) és ingyen ruhatár jár, továbbá a PlayIT alkalmi webshopján keresztül három játék előre lefoglalható, aztán a rendezvény során bármikor átveheted a félrerakott szoftvereket. Emellett egy külön beléptető sor is lesz, szinte várakozási idő nélkül. Végül ún. "Collector's Edition" jegy is vásárolható (erősen korlátozott mennyiségben), amely a Deluxe jogosultságai felett további két lefoglalható játékot jelent (azaz összesen 5 terméket lehet előre kiválasztani), meglepetés PlayIT ajándékok járnak mellé, valamint a VIP részlegben korlátlan étel- és italfogyasztás. A háromféle jegytípus közti különbséget az alábbi táblázatban is megnézhetitek.
Az elmúlt alkalomhoz hasonlóan a jegy árának egy része ezúttal is levásárolható lesz: 10 ezer forint feletti vásárlás esetén 1000 forinttal csökken a végösszeg. Fontos információ továbbá, hogy a Deluxe és Collector's jegyet vásárlóknak a játékok lefoglalására három napig lesz lehetőségük, november 15-17. között.
A jegyeket augusztus 16-ától az 576 kbyte boltjaiban, valamint a Ticket Express hálózatában (weboldalán és a jegyirodákban) lehet megvásárolni. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.