Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2013

gamescom 2013

Megtelt a gamescom kiállítási területe

635 kiállító várja jövő héten a látogatókat; teltházas lesz a szombati nap.

2013.08.14. 09:16 | szerző: Dino | kategória: gamescom 2013

Negyven ország 635 kiállítója várja jövő szerdától, augusztus 21-étől a látogatókat a gamescomon. A kölni rendezvény teljes területe megtelt, 140 ezer négyzetméteren mutatják be termékeiket, újdonságaikat a cégek, köztük az új konzolgeneráció tagjaival, a PlayStation 4-gyel és az Xbox One-nal, no meg a rájuk készülő játékokkal. A szervezők több mint 80 országból legalább 275 ezer látogatóra számítanak a kiállítás öt napja során, köztük legalább 24500 szakmai látogatóval. A szombati napra kizárólag elővételben lehetett jegyet vásárolni (mivel a tapasztalatok szerint erre érkeznek a legtöbben), el is kapkodták az összes jegyet, maximum egy-két német Saturnban maradt még pár darab a last minute vásárlóknak.
Ez évben mindhárom konzolos cég részt vesz a gamescomon, azaz a Sony, a Nintendo és a Microsoft is. A kiadók és hardveres cégek részéről is kb. mindenki ott lesz, aki számít, a kiállítói listán szerepelnek többek között az alábbiak: Activision Blizzard, AMD, Bethesda Softworks, Bigpoint, CD Projekt, Crytek, Deep Silver/Koch Media, Electronic Arts, Kalypso Media, Konami, NCSOFT, NVIDIA, Red 5 Studios, Riot Games, Samsung, Take-Two Interactive, Ubisoft, Wargaming, Warner Bros.
A gamescomon mi is ott leszünk, és igyekszünk a helyszínről minél színesebb tudósítást adni oldalunkon. Figyeljétek folyamatosan magazinunk oldalát, valamint Facebook és Twitter oldalainkat, ahol rendszeresen postolunk majd rövid híreket és fotókat is. A kiállítás jövő szerdán, augusztus 21-én kezdődik, de az Electronic Arts és a Sony sajtótájékoztatóira már 20-án délután sor kerül (a gyártók játéklistáit pedig már korábban elkezdtük közzétenni), így érdemes már most elkezdeni követni gamescom rovatunkat. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.