Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Ghosts Call of Duty: Ghosts

Bemutatták a Call of Duty: Ghosts új multiplayer játékmódjait

Hét új multi módot kapunk, és akár női karakterrel is játszhatunk majd.

2013.08.14. 23:00 | szerző: Dino | kategória: Játék

Az Infinity Ward egy Los Angeles-i sajtórendezvényen mutatta be a mai napon a Call of Duty: Ghosts multiplayer újdonságait. Karakterünket most már igen tág határok között mi szerkeszthetjük meg: több mint húszezer variációra lesz lehetőség, és választhatunk női katonát is. Az ígéretek szerint karakterünk megtervezése nem csak a külsejére lesz hatással, hanem a játékra is. A környezet dinamikus lesz, leboruló dolgokkal, szétrobbanó épületekkel stb. Hét új multiplayer játékmód kerül a játékba, valamint több mint 20 új killstreak és több mint 30 új fegyver (emellett egy teljesen új karakterosztály is, amely a sniper és az assault közötti űrt tölti be, marksman rifle néven, távcsöves puskákkal). A játékhoz vadonatúj engine-t használnak majd. A perkeknél is bevezetik a pontrendszert. Az eddiginél jóval több perk lesz, amelyek mindegyikének lesz valamilyen pontértéke. Összesen nyolc pontot használhatunk fel rájuk, tehát lehet például négy kétpontos vagy két négypontos perkünk. A játék során XP-t gyűjtve Squad pontokat kapunk, ezekből oldhatjuk fel a különböző új felszereléseket (tehát ezúttal nem a fejlesztők döntik el, milyen sorrendben kerülnek feloldásra a dolgok, hanem a játékos). Fejlődésünket továbbvihetjük majd az új konzolgenerációra (egy márkán belül): ha PS3-on játszunk, PS4-en betölthetjük az addig elért eredményeinket, ill. Xbox 360-ról Xbox One-ra vihetjük át az adatokat.
Sok szó esett a bemutatón a játék multiplayer részéről, az új játékmódokról. A Crankedben 30 másodpercünk van, hogy lelőjünk valakit, és ezzel újraindítsuk a számlálót, különben felrobban a rajtunk elhelyezett bomba. A Search and Rescue a Search and Destroy továbbfejlesztése, annyi eltéréssel, hogy ha meghalunk, nem kell feltétlenül megvárnunk a következő kört: ha az elhullott dögcédulánkat megtalálja egy csapattársunk, újraéledünk. Ha egy ellenséges katona veszi fel, pechünk van, és várnunk kell a következő játékra.
A Squads játékmód játszható egyedül, kooperatívan vagy kompetitíven is, igazából egy új csoportja az új módoknak. Ezekhez a játékokhoz saját csapatot hozhatunk létre (minden csapattársunkat tetszőlegesen felszerelve), akikkel MI vezérelte vagy valós személyek által irányított ellenfelekkel szállhatunk harcba. A Squad vs Squadban két játékos – és mindkettőnek a csapata – játszik egymás ellen. A Wargame-ben 5 csapattársat választhatunk, akikkel az MI vezérelte ellenfelet kell legyőznünk (ebben a normál multi rész mindegyik módja játszható lesz). A Safeguard egy négyszemélyes co-op mód, a Modern Warfare 3 Survivalje nyomán, amelyben használhatjuk a játék összes eszközét és perkjét is. Végül a Squad Assault egy hatszemélyes co-op mód, amelyben egy offline csapattal kell megküzdenünk, akár öt másik játékossal, akár saját csapattársainkkal karöltve.
A Call of Duty: Ghosts játékot a jövő hét során a gamescom keretében is bemutatják, mi is kipróbáljuk majd, és beszámolunk, hogy sikerültek az újítások.
(Az alább is megtekinthető trailer alatt amúgy Eminem új albumáról szól egy szám, a Survival.) ■

Call of Duty: Ghosts
A legutóbbi Call of Duty: Ghosts cikkek, hírek

hozzászólások (9)

- Lizard -
- Lizard - 2013.08.17. 23:58
Az én szememben csak ugyanazok közé a Call of Dutyk közé tartozik, amik a MW2-től kezdve mentek le a lejtőn.
Az engine szerintem nem változott sokat, az épületek is azért rongálódnak, mert rájöttek, hogy a BF valamit újított a CoD-al szemben, és be is vált. Gyorsan le kellett másolni, hogy valahogy versenyben maradhasson a továbbiakban.
Ez a karakter csinálás meg számomra nonszensz, már teljesen eltávolodtak az eredeti szériától. Inkább megyek és nyomok egy COD2 TDM-et, a többieknek meg jó szórakozást...
Yourmom
Yourmom 2013.08.18. 07:25
Lizardal egyet ertek az utolso ket soron kivul. Ez a kutya se semmi uj egytol egyik masoltak le az egeszet az egyik jatekbol aminek nem ugrik be a neve, majd holnap ide kommentalok megint mert mar faradt vagyok utana keresni..
Gerbo
Gerbo 2013.08.18. 17:14
Cod egy vicc... jöhetne már a BF4 az jó lesz megint lenyomja a CoD-ot
Royce95
Royce95 2013.08.23. 18:06
Gerbo milyen szempontból nyomja le a CoDot "megint"? eladások terén? Na ne röhögtes :-D főleg úgy hogy a BF4 még ennyi újjítást sem hozott... DLCnek elmenne. Mellesleg kritikát terén sem jobb...
SwitcX88
SwitcX88 2013.08.23. 18:16
Imádom olvasni minden fórumon az ilyen klaviatúra harcosokat. :-D
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.