Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2013

gamescom 2013

A Diablo III: Reaper of Souls kiegészítőről bővebben

Új karakterrel, új történettel és persze új főgonosszal gazdagodik a játék.

2013.08.21. 22:52 | szerző: GeryG | kategória: gamescom 2013

Nem akármilyen bemutatóval vette kezdetét a gamescom mai napja. A Blizzard azt előzetesen ugyan nem árulta el, hogy pontosan miről is fog szólni a sajtótájékoztató, de az elmúlt napokban már felröppent a pletyka (és ezt a falakon világító logók is megerősítették), hogy bizony a Diablo III-ról lesz szó. A szervezők szendviccsel, gyümölcssalátával és üdítővel várta a sajtó képviselőit, a terem pedig a nyitást követően alig öt perc alatt színültig megtelt. Aztán kihunytak a fények és kezdődött a trailer.

Bizony, leleplezték a Diablo III első kiegészítőjét, amely a Reaper of Souls címet kapta. A bemutató tehát egy trailerrel kezdődött, amelyen Tyrael a Black Soulstone-t igyekszik biztos helyre rejteni, mivel azt képtelenség elpusztítani. Ám ekkor váratlan vendég toppan be a kapunk, aki nem más, mint Malthael, a bölcsesség bukott angyala, aki az utóbbi időben a halál angyalaként tengette napjait. Gyorsan végez az őrséggel, majd magát Tyraelt is térdre kényszeríti, bár őt nem öli meg, végül magával viszi a lélekkövet. Ezzel kezdetét veszi a Diablo III legújabb fejezete, amelyben minden korábbinál sötétebb.
A kiegészítő számos újdonsággal kecsegtet. Ezek közül az egyik legfontosabb az új karakter, a keresztes lovag. Hatalmas pajzsa nem csupán a dizájn miatt kell, nagy hasznát veszi a harcok során, különleges képességei között is akad, amelyik erre épül. Természetesen ilyen képességekkel és egyedi varázslatokkal ő is bőven rendelkezik. Az események új helyszínen, Westmarch városában zajlanak, ahová Malthael a lélekkövet vitte. Az új karakter mellé új szörnyek is dukálnak, így szembe kell majd néznünk a seraph-fal, a summoner of deaddel, az executionerrel, valamint a death maidennel. Ezek mind Malthael tábornokai, akik egyenként is nagy kihívást jelentenek. A prezentáció során harc közben is láthattuk a death maident, amely teleportálással igyekszik elhúzni az elkerülhetetlent. Ahogy az a szerepjátékok kiegészítőinek esetében gyakran előfordul, a szintlimitet feljebb tornázzák a fejlesztők, ezentúl 70-es szintig fejlődhetünk. Ehhez pedig felújítják a loot rendszert is, amely mostantól sokkal kevesebb tárgyat eredményez, cserébe viszont azok sokkal hasznosabbak lesznek. Két új játékmódot is kapunk, ezek a Loot Run és a Nephalem Trials, amelyeket a sztori végigjátszása után oldhatunk fel.

Egy fontos információt azonban nem árultak el a fejlesztők, így nem tudni, hogy mikor jelenhet meg a Reaper of Souls. Mindenesetre ígéretes kiegészítőnek tűnik, amely új karakterrel, helyszínnel, sztorival és persze szörnyekkel gazdagítja a játék egyébként sem szegényes világát. ■

Diablo III: Reaper of Souls
A játékhoz kapcsolódó legutóbbi cikkek, hírek

hozzászólások (2)

Evaristus
Evaristus 2013.08.22. 00:34
"még kevesebb loot" XD mi az kevés pénz folyik be?:D pénz éhes ************** :)
erpy
erpy 2013.08.22. 18:05
Jó volna ez. csak kár hogy már előre nerfelve van a droprate.
Ki van találva a loot rendszer. Mig aktvian toltam néha esett 1-1 leg, abbahagytam. 2 hetente felléptem 1-1 órára.
Szinte mindig jött 2-3 leg, mellékes hogy semmit nem ér.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.