Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü

Új gamer egér és két mousepad érkezik a Logitechtől

A G602 Wireless Gaming Mouse akár 250 órán át használható játékhoz egyetlen töltéssel.

2013.08.27. 10:00 | szerző: Dino | kategória: Kütyü

A Logitech újabb egérrel bővíti gamer termékcsaládját, ezúttal egy vezeték nélküli vezérlővel, a G602 Wireless Gaming Mouse-zal. A tervezők ezúttal kiemelt figyelmet fordítottak a minél hosszabb üzemidőre, így a játékokhoz ajánlott Performance módban akár 250 órára képes az új egér, míg az energiakímélő Endurance üzemmód ezt akár 1000 órára tolja ki. Az akku merüléséről egy kigyulladó LED tájékoztat. A pontos érzékelésről a LED-es megvilágítást használó Delta Zero érzékelő gondoskodik, 250-2500 dpi között szabályozható érzékenységgel. A G602-n összesen 11 gomb kapott helyet, amelyet a Logitech Gaming Software segítségével tetszésünk szerint programozhatjuk. A mechanikus kapcsolókkal felszerelt gombok akár 20 millió kattintást is túlélnek. Az új egér 79,99 eurós ajánlott fogyasztói áron került a boltokba.

Új gamer egér és két mousepad érkezik a Logitechtől
Logitech G602 Wireless Gaming Mouse

Az új egér mellé pedig ismét megjelennek a Logitech kínálatában a mousepadek (korábban még WingMan márkanévvel ellátott alátéteket lehetett kapni, de ez valamikor 10-15 évvel ezelőtt volt). A G440 Hard Gaming Mouse Padet leginkább a magas dpi-t igénylő játékokhoz ajánlják. Az alacsony súrlódást biztosító, finom polipropilén csúszófelületet egy tartós polimer alap tartja mereven, amely alatt 3 mm vastagságú gumiréteg gondoskodik arról, hogy ne mozduljon el az asztalon. A G440 várhatóan 29,99 eurós áron kerül a boltokba.

Új gamer egér és két mousepad érkezik a Logitechtől
Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad

A másik új mousepad a G240 Cloth Gaming Mouse Pad, amelyet az alacsony dpi felbontást igénylő játékokhoz ajánlanak. A hőkezelt textil felületű, 1 mm-es gumitalpú alátét megfelelő súrlódást biztosít a pontos célzáshoz az FPS játékokban. A G240 ajánlott fogyasztói ára várhatóan 19,99 euró lesz.

Új gamer egér és két mousepad érkezik a Logitechtől
Logitech G240 Cloth Gaming Mouse Pad

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.