Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto V Grand Theft Auto V

17 rádióadó lesz a GTA V-ben

2 beszélgetős adó mellett a 15 rádió több mint 240 licencelt dalt fog játszani. A mai napon új trailert is bemutatnak.

2013.08.29. 15:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Grand Theft Auto V-ben is lehetőségünk lesz rádiózással elütni az időt, miközben a város egyik pontjáról a másik felé tartunk. Az előző epizódokhoz hasonlóan egyedi rádióadók között válogathatunk majd, ezek száma összesen tizenhét lesz. A listában két olyan adót is találunk, amelyeken beszélgetni fognak, míg a maradék tizenötön több mint 240 licencelt dalt hallgathatunk majd. A rádiók műsorait természetesen már javában rögzítik, így a Rolling Stone online magazinban több adóból hallgathatunk már most részleteket.
A napokban az is kiderült, hogy a Rockstar Games komoly változtatások mellett döntött a Social Club Crews rendszert illetően. Bevezetik a hierarchia rendszert, vagyis az egyes bandák vezetői különböző rangokat adhatnak a bandatagoknak:

  • Commissioners: a banda leghűségesebb tagjai, akik gyakorlatilag a vezér jobbkezeként működnek. A vezető nevében ők is hozhatnak döntéseket a bandával kapcsolatban, nevezhetnek ki tagokat, illetve toborozhatnak újoncokat.
  • Lieutenants: a banda kiemelt tagjai, akik jutalmakat és büntetéseket oszthatnak ki az alacsonyabb rangú tagoknak.
  • Representatives: a banda megbecsült tagjai, akik már bizonyították rátermettségüket, akár egy jó teljesítménnyel egy kompetitív eseményen, akár csak a banda címerének népszerűsítésével. A bandavezér jelöli ki őket, és ők is szervezhetnek be új arcokat.
  • Muscle: a banda azon tagjai, akik ugyan nem rendelkeznek adminisztratív jogokkal, ám gyakran ők a banda igazi mozgatórugói. Minden újonc ezzel a ranggal kerül a bandába.

A Rockstar Games a mai napon új trailerrel fog jelentkezni, ám annak tartalmáról egyelőre nincs hír. A trailer egyelőre az Official Trailer címet viseli, így várhatóan a történetről tudhatunk meg belőle többet. A GTA V PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra fog megjelenni szeptember 17-én. ■

Grand Theft Auto V
A legutóbbi Grand Theft Auto V cikkek, hírek

hozzászólások (1)

sipec
sipec 2013.08.29. 16:42
de biztos egyik sem lesz akkora jo, mint az MSX :)
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.