Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Need for Speed: Rivals Need for Speed: Rivals

A további NFS játékokat is a Ghost Games készítheti

Az elmúlt években két stúdió között pattogott a Need for Speed széria, ám mostantól kizárólag a Ghost Games dolgozhat az új epizódokon.

2013.08.30. 12:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az elmúlt években két stúdió között pattogott a Need for Speed széria, ami érezhetően nem tett jót neki. Bár a Criterion Games sikeresen felújította a Hot Pursuit epizódot, a Black Box már képtelen volt érdemben felnőni a feladathoz, végül pedig a tavalyi Most Wanted sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Az EA valószínűleg ezért is döntött egy teljesen új stúdió bevonása mellett, így készítheti el a Ghost Games a Need for Speed: Rivalst. És a jelek szerint a további epizódok sorsa is az ő kezükben van. A stúdió vezetője, Marcus Nilsson ugyanis egy interjú során kifejtette, a továbbiakban nem fog visszavándorolni a széria a Criterion csapatához. Ezt azzal magyarázta, hogy a korábban tapasztalható ugrálás eltérő játékstílust is eredményezett, ez viszont ártott a szériának.
"Ahogy a Shiftről a The Runra, majd arról a Hot Pursuit élményére váltottunk, az egész hitelét vesztette. A mi feladatunk most az, hogy visszaadjuk a cím hitelét. Ez még mindig egy nagyon erős brand. Mi csak azt szeretnénk, ha a játékosok tisztában lennének azzal, mire számíthatnak tőle, és a Rivals az első lépés e cél felé."
A Need for Speed: Rivals novemberben jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, míg a következő generációs változatok egyelőre nem kaptak dátumot. ■

Need for Speed: Rivals
A legutóbbi Need for Speed: Rivals cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.