Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Az Uncharted mozit Metal Gear Solid és Mass Effect filmek követhetik

Jól haladnak az Uncharted film forgatási előkészületei, a filmet néhány éven belül követheti a Mass Effect és a Metal Gear Solid mozi.

2013.09.01. 10:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Avi Arad producer bábáskodik a készülő Uncharted mozifilm felett, akivel a napokban interjút is készítettek. Aradnak szándékában áll sikerre vinni a filmet, amely nem könnyű feladat, hiszen az utóbbi években nem sok játék alapján készült mozi nyerte el a nézők tetszését. Ugyanakkor azt is illik megemlíteni, hogy a producer nem új a szakmában, hiszen számos Marvel képregényhős filmjét is neki köszönhetjük, mint Pókember, Vasember, X-men, vagy épp a Fantasztikus Négyes és Penge. Az Uncharted mozival kapcsolatban nagy sikert vár, hiszen a történet és a szereplők nagyon jók. Bár egyelőre semmit nem lehet tudni a filmről, sem pedig a szereplőkről, a történet valószínűleg az első játék alapján készül, vagyis Nathan Drake, aki a híres felfedező, Francis Drake leszármazottja, Eldorado utáni kutatásáról fog szólni.
Avi Arad az interjú során szót ejtett két másik videojáték alapján készülő film terveiről is. Az időben közelebbi a Metal Gear Solid mozi lehet, ám erre is minimum még három évet kell várnunk, egyelőre még csak a tárgyalások folynak közte és Hideo KojimaBioware sikertrilógiája, a Mass Effect alapján készülhet, ám ez egyelőre távlati terv, legalább öt év kell hozzá. Arad szerint remek filmet lehet készíteni egy olyan sci-fi történetből, amelyben az emberiség az univerzum legfrissebben felfedezett, éppen ezért legkevésbé elfogadott népe, vagyis kvázi mi magunk vagyunk az idegenek. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.