Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kultúra

Hamarosan folytatódik az Alagutak regénysorozat

Roderick Gordon és Brian Williams eredetileg trilógiának szánta a történetet, ám az akkora sikert aratott, hogy a folytatás mellett döntöttek.

2013.09.06. 07:00 | szerző: GeryG | kategória: Kultúra

Hosszabb kihagyás után folytatódik Roderick Gordon és Brian Williams Alagutak-sorozata a negyedik résszel: jelenik meg Vissza a felszínre című kötet. Az eredetileg trilógiának induló sorozat nagy sikert aratott világszerte és hazánkban is a 2000-es évek végén, a szerzőpáros pedig folytatta a könyvek írását, ráadásul 2014-ben úgy tűnik, hogy bemutatásra kerül az első részből forgatott mozifilm, amit Mikael Hafström (1408, A rítus) rendez.
A Belső Földben, a Föld legeslegbelsejében idilli világ várja Willt, Elliottot és dr. Burrowst: régen kihalt állatfajok, zöld fényben vibráló növényvilág, egy örökké ragyogó nap és egy ősi nép titokzatos piramisai. Miután a kis csapat megszerezte a Domínium vírust a Rebecca ikrektől, abban a hitben ringatják magukat, hogy sikerült végleg elhárítani az emberiséget fenyegető veszélyt. Fogalmuk sincs azonban arról, mi zajlik eközben a felszínen: hogy Drake egyedül veszi fel a harcot a styx-ügynökökkel a Felvilágban, hogy Chestert túszul ejti egy számkivetett, bomlott elméjű kolónialakó, és hogy már az ő nyomukban is regulátorcsapatok lihegnek. Ahogy arról sem tudhatnak semmit, hogy a Fekete Fénnyel az öntudatlanságig kezelt Mrs. Burrows elméjének legrejtettebb zugában éppen egy új személyiség születik.
A regény hazánkban szeptember 12-én kerül a boltok polcaira. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.