Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2013

gamescom 2013

Goodbye Deponia

A Daedalic Entertainment kalandjáték-sorozata hamarosan trilógiává bővül.

2013.09.07. 23:09 | szerző: GeryG | kategória: gamescom 2013

A német illetőségű Daedalic Entertainment elsősorban kalandjátékairól ismert, olyan játékokat tettek le eddig az asztalra, mint az Edna & Harvey, az A New Beginning, a The Night of the Rabbit, valamint jelen beszámolóm tárgyának előző részei, a Deponia és a Chaos on Deponia. Az utóbb említett sorozat hamarosan trilógiává bővül, ugyanis készül a Goodbye Deponia, amelyet a gamescomon közelebbről is szemügyre vehettünk. A játék természetesen az előző két epizód által kitaposott ösvényen halad tovább, így mind a játékmenet, mind a látványvilág ugyanaz lesz. Ismét Rufus kalandjait élhetjük át, aki végre megtalálja a megoldást, hogy megmentse Deponia világát a végleges pusztulástól.
Ám a dolog korántsem ennyire egyszerű, mivel főhősünk folyton valamilyen kalamajkába keveredik. Éppen ezért végül úgy határoz, hogy klónoztatja saját magát, ezzel azonban az események felgyorsítása helyett még több gondot okoz. A játékmenet ettől a ponttól három részre szakad, mi pedig szabadon választhatunk, éppen melyik Rufust szeretnénk irányítani. Persze a rájuk váró feladatok jelentős részét csak közös erővel tudják megoldani, így valamennyire meg lesz kötve a kezünk.
A játék irányítása és látványvilága mellett a humora is hű marad a sorozathoz, ám ez erősen rétegjátékká teheti, mivel ez a humor nem mindenkinek nyerheti el a tetszését. Én magam például kevésbé vagyok vevő rá, de ez erősen szubjektív.
A Goodbye Deponia összességében méltó befejezése lehet az egyébként népszerű történetnek, ám pontos megjelenési dátummal egyelőre nem rendelkezik a kizárólag PC-re készülő játék. ■

előző
következő
Goodbye Deponia
Goodbye DeponiaGoodbye DeponiaGoodbye DeponiaGoodbye DeponiaGoodbye DeponiaGoodbye DeponiaGoodbye Deponia
Goodbye Deponia
A játékhoz kapcsolódó legutóbbi cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.