Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Belső nézetű harcok a Star Citizenben?

A játék költségvetése jelenleg 18 millió dollárnál jár, ha a rajongók összedobják a 20 milliót, belső nézetű felszíni csaták is kerülnek a játékba.

2013.09.08. 18:08 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Óriási a rajongói érdeklődés a Roberts Space Industries játéka iránt. A Star Citizen az egyik legnagyobb Kickstarter siker volt, ám a közösségi gyűjtés a játék hivatalos oldalán az óta is tart. Az összeg a napokban érte el a 18 millió dolláros szintet, ami nagyon szép teljesítmény, ám a fejlesztők tovább bátorítják a rajongókat. Bejelentették ugyanis, hogy a következő cél a 20 millió, cserébe belső nézetű felszíni csatákat is kaphatunk a játékba.
"Amikor bemutattuk a Star Citizent, az volt a célunk, hogy visszahozzuk az űrszimulátorok műfaját, és bebizonyítsuk, hogy a PC-s játékok nem halottak. Úgy gondoltuk, ez elég fontos cél ahhoz, hogy megérje a mi erőfeszítéseinket és a ti támogatásotokat. De arról nem is álmodtunk, hogy ennyivel tovább viszitek a dolgot és segítetek megváltoztatni a játékfejlesztést. Köszönjük! A 18 millió elérésével lehetővé vált a támogatók exkluzív naprendszerének elkészítése. Volt egy kis kavarodás ezzel kapcsolatban. Hogy mindenki tisztán lásson, ez azt jelenti, hogy a 18 milliót összedobó játékosok egy olyan naprendszerből indulhatnak, amely a többi játékos számára nem lesz elérhető. Itt csak azoknak lehet hangára, akik a fejlesztés korai szakaszában is támogattak minket. Persze a támogatók bárkivel megoszthatják e naprendszer koordinátáit, ám senki más nem indulhat majd onnan." - olvasható a hivatalos oldalon.
A Star Citizen jelen állás szerint 2014-ben jelenhet meg kizárólag PC-re, ám ha a továbbiakban is ekkora marad a támogatottsága, akkor méreteket ölthet a fejlesztés, hogy nem tudják majd tartani a dátumot. ■

Star Citizen
A legutóbbi Star Citizen cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.

Várható megjelenések - 2016. december

Bár lecsengett az őszi főszezon, az utolsó hónapra is jutott néhány ígéretes premier.

Ingyenes Neverwinter Nightsszal indult el a GoG téli akciója

48 órán át szerezhető be ingyen az RPG Diamond Edition verziója.