Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Belső nézetű harcok a Star Citizenben?

A játék költségvetése jelenleg 18 millió dollárnál jár, ha a rajongók összedobják a 20 milliót, belső nézetű felszíni csaták is kerülnek a játékba.

2013.09.08. 18:08 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Óriási a rajongói érdeklődés a Roberts Space Industries játéka iránt. A Star Citizen az egyik legnagyobb Kickstarter siker volt, ám a közösségi gyűjtés a játék hivatalos oldalán az óta is tart. Az összeg a napokban érte el a 18 millió dolláros szintet, ami nagyon szép teljesítmény, ám a fejlesztők tovább bátorítják a rajongókat. Bejelentették ugyanis, hogy a következő cél a 20 millió, cserébe belső nézetű felszíni csatákat is kaphatunk a játékba.
"Amikor bemutattuk a Star Citizent, az volt a célunk, hogy visszahozzuk az űrszimulátorok műfaját, és bebizonyítsuk, hogy a PC-s játékok nem halottak. Úgy gondoltuk, ez elég fontos cél ahhoz, hogy megérje a mi erőfeszítéseinket és a ti támogatásotokat. De arról nem is álmodtunk, hogy ennyivel tovább viszitek a dolgot és segítetek megváltoztatni a játékfejlesztést. Köszönjük! A 18 millió elérésével lehetővé vált a támogatók exkluzív naprendszerének elkészítése. Volt egy kis kavarodás ezzel kapcsolatban. Hogy mindenki tisztán lásson, ez azt jelenti, hogy a 18 milliót összedobó játékosok egy olyan naprendszerből indulhatnak, amely a többi játékos számára nem lesz elérhető. Itt csak azoknak lehet hangára, akik a fejlesztés korai szakaszában is támogattak minket. Persze a támogatók bárkivel megoszthatják e naprendszer koordinátáit, ám senki más nem indulhat majd onnan." - olvasható a hivatalos oldalon.
A Star Citizen jelen állás szerint 2014-ben jelenhet meg kizárólag PC-re, ám ha a továbbiakban is ekkora marad a támogatottsága, akkor méreteket ölthet a fejlesztés, hogy nem tudják majd tartani a dátumot. ■

Star Citizen
A legutóbbi Star Citizen cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.