Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Kickstarteren a The Fall

A vancouveri Over The Moon stúdió oldalnézetes játékon dolgozik, amelyhez a rajongók segítségét kéri.

2013.09.12. 10:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Újabb Kickstarter kampány vette kezdetét a napokban, ugyanis a vancouveri székhelyű Over The Moon stúdió bejelentette új játékát, a The Fallt, amelyhez a rajongók támogatására is szükségük van. A cél nem kiemelkedő, 17 000 dollárt szeretnének összekalapozni, amelyből alig néhány nap alatt 10 000 már össze is gyűlt, így jó esély mutatkozik a további célkitűzések elérésére is. Ezek a játék hanganyagának, grafikájának fejlesztése lokalizációt is tartalmaznak, sőt 48 000 dollár esetén akár PlayStation 4-re és Vitára, Xboxra és Ouyara is elkészülhet a játék.
A történet főhőse ARID, a mesterséges intelligencia, akit egy harci páncélba ültetnek, és akkor aktiválódik, mikor a páncélt viselő katona eszméletét veszti. Mikor öntudatra ébred, csak a ruha néhány funkciója felett veheti át az irányítást, így kell valahogy kihúznia a katonát a bajból. A játék során minél többet felfedezünk a környezetünkből, annál többet segíthetünk ARID-nak feloldani a béklyóiból. A játékmenet harcokat is tartalmaz, de a lényeg a felfedezésen és a tárgyak gyűjtögetésén, használatán alapszik, valamint megannyi feladvány vár ránk. A harcrendszer a fedezékhasználatra épül és leginkább a jó időzítésen múlik a siker.
A fejlesztők tervei között - a megfelelő fogadtatás esetén - további epizódok elkészítése is szerepel. A játék elsősorban PC-re, Linuxra és Macre készül, megjelenési dátummal egyelőre nem rendelkezik. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.