Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Előrendelhető az Incognita

A Mark of the Ninja és a Don't Starve fejlesztői ismét egy különleges játékon dolgoznak, amelynek előrendelői kipróbálhatják az alfa változatot.

2013.09.12. 12:30 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nyáron jelentette be a Klei Entertainment, hogy új játékon dolgoznak. A stúdió korábban elsősorban az oldalnézetes ügyességi és akciójátékaikról vált ismertté, ám a Mark of the Ninja vagy épp a Shank 1-2 mellett ők készítették a Don't Starve című nehezen besorolható túlélő játékot is. Legújabb játékuk szintén nem az oldalnézetes alkotások táborát erősíti, ugyanis az Incognita egy felülnézetes körökre osztott kémjáték lesz. A fejlesztés jelenleg alfa szakaszban tart, de már most elő lehet rendeli a végleges játékot. Aki így tesz, az részt vehet az alfa teszten. Az alfa változatban már kipróbálható a körökre osztott játékmenet, de a fontos játékelemek többsége még nincs beépítve.
"Arra számítunk, hogy a játék jelentősen változni fog, ahogy folynak a tesztek és új frissítéseket készítünk el, ahogyan az is biztos, hogy bármennyire is szeretnénk őket kiküszöbölni, akadnak még hibák." - olvasható a fejlesztők közleménye.
Egyelőre csak a PC-s változat alfa változata érhető el, ám nem csak ezért érdemes elgondolkozni az előrendelésen, hanem a hivatalos oldalon meghirdetett akció miatt is, ugyanis most 15%-kal olcsóbban vásárolható meg a játék. Pontos megjelenési dátumról egyelőre nem érkezett információ, de várhatóan 2014 során számíthatunk a premierre. Az előrendeléshez csupán a hivatalos oldalra kell ellátogatni. ■

Incognita
A legutóbbi Incognita cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.