Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Előrendelhető az Incognita

A Mark of the Ninja és a Don't Starve fejlesztői ismét egy különleges játékon dolgoznak, amelynek előrendelői kipróbálhatják az alfa változatot.

2013.09.12. 12:30 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nyáron jelentette be a Klei Entertainment, hogy új játékon dolgoznak. A stúdió korábban elsősorban az oldalnézetes ügyességi és akciójátékaikról vált ismertté, ám a Mark of the Ninja vagy épp a Shank 1-2 mellett ők készítették a Don't Starve című nehezen besorolható túlélő játékot is. Legújabb játékuk szintén nem az oldalnézetes alkotások táborát erősíti, ugyanis az Incognita egy felülnézetes körökre osztott kémjáték lesz. A fejlesztés jelenleg alfa szakaszban tart, de már most elő lehet rendeli a végleges játékot. Aki így tesz, az részt vehet az alfa teszten. Az alfa változatban már kipróbálható a körökre osztott játékmenet, de a fontos játékelemek többsége még nincs beépítve.
"Arra számítunk, hogy a játék jelentősen változni fog, ahogy folynak a tesztek és új frissítéseket készítünk el, ahogyan az is biztos, hogy bármennyire is szeretnénk őket kiküszöbölni, akadnak még hibák." - olvasható a fejlesztők közleménye.
Egyelőre csak a PC-s változat alfa változata érhető el, ám nem csak ezért érdemes elgondolkozni az előrendelésen, hanem a hivatalos oldalon meghirdetett akció miatt is, ugyanis most 15%-kal olcsóbban vásárolható meg a játék. Pontos megjelenési dátumról egyelőre nem érkezett információ, de várhatóan 2014 során számíthatunk a premierre. Az előrendeléshez csupán a hivatalos oldalra kell ellátogatni. ■

Incognita
A legutóbbi Incognita cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.