Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Óriási az igény a Mega Man feltámasztására

Még a felénél sem tart a Mighty No. 9 Kickstarter kampánya, már több mint a kitűzött cél kétszeresét dobták össze a játékosok.

2013.09.13. 10:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Szeptember elején rajtolt el a Mighty No. 9 Kickstarter kampánya, amelyben a fejlesztő Keiji Inafune 900 000 dollárt szeretett volna összegyűjteni. Nos, ez nem, hogy sikerült neki, de még a felénél sem tart a kampány, máris az összeg bő kétszeresét dobták össze a rajongók. A játék a klasszikus Mega Man szellemi örököse, amelyben egy öntudatra ébredt robotot irányíthatunk. Azt már a rajtnál sejteni lehetett, hogy óriási az igény a játékra, mivel alig két nap alatt elérték az áhított összeget, ám ahogy a kampány jelenleg áll, az sem kizárt, hogy a végeredmény még ennél is sokkal több pénz lesz.
A rajongók eddig elérték, hogy készüljön Mac és Linux kiadás is, több fejezetből álljon a játék, új játékmódokat és egy "Így készült" anyagot is kapjunk. Ha a lelkesedés nem csillapodik, szinte biztosan elkészül a játék PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és WiiU-ra is, de gyűjthetünk még kihívás módra, extra befejezésre és utolsó főellenségre, valamint 3,3 millió dollár esetén akár PlayStation 4-re és Xbox One-ra is ellátogathat Beck, a 9-es robot. ■

Mighty No. 9
A legutóbbi Mighty No. 9 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.