Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2013

gamescom 2013

Angry Birds Star Wars

Novemberben a Csillagok háborúja madarai is megérkeznek a konzolokra.

2013.09.17. 09:00 | szerző: Dino | kategória: gamescom 2013

A Rovio madarai töretlenül repkednek előre, sorra érkeznek az új Angry Birds epizódok és pályacsomagok, miközben már a boltokat is megszállták a plüssmadarak. Az eredetileg mobilokra megjelent sikerjátékból Angry Birds Trilogy címmel tavaly érkezett konzolos verzió, idén november 1-jén pedig újabb változatot kapnak a kontrollert preferálók. Mégpedig nem másból, mint a Csillagok háborújás részekből, az Angry Birds Star Warsból.
Annak ellenére, hogy a napokban érkezik a második madaras Star Wars játék, a konzolos változat még csak a korábbi rész tartalmával jelenik meg, kiegészítve 20 exkluzív pályával. Gyakorlatilag minden aktuális konzolra megkapjuk a játékot: PlayStation 3, PS Vita, Xbox 360, Wii, Wii U és 3DS szerepel a platformlistán. Természetesen a tavalyihoz hasonlóan PS3-on Move-ot is használhatunk, az X360-as verzió pedig Kinect támogatást kapott.
A legnagyobb újítás egyértelműen a multiplayer mód megjelenése. Igaz, ahelyett, hogy egyszerre csúzliznánk 3-4-en a képernyőn, mindössze hot-seat játékról van szó, azaz egymás után lődözhetjük madarainkat, hogy aztán a legtöbb pontot elérő játékost hirdethesse győztesnek a program. Kooperatív módban pedig összeadódnak pontjaink. A multi versengésben a körök végén, a végső összegzés előtt bónusz pontokat is oszt még a rendszer, például az is növeli eredményünket, ha mi rendeztük a legnagyobb rombolást egy madárral.
A gamescomos bemutató során a főbb újdonságok ecsetelését követően mi más következhetett volna, mint egy gyors verseny az újságírók között. Elsőként rám került a sor, és mivel sikerült rosszul felmérnem a távolságot, minimális pusztítást végzett Luke madaram a fénykardjával. Az utánam következőknek mondták is a fejlesztők, hogy „ne utánozzátok!” (amit azért nem mindenkinek sikerült betartania :) ). A második madárral aztán már bejöttek a tervek, és sikeresen átvéve a vezetést végül győztesként távoztam a bemutatóról. ■

Angry Birds: Star Wars
A játékhoz kapcsolódó legutóbbi cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.