Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2013

gamescom 2013

Angry Birds Star Wars

Novemberben a Csillagok háborúja madarai is megérkeznek a konzolokra.

2013.09.17. 09:00 | szerző: Dino | kategória: gamescom 2013

A Rovio madarai töretlenül repkednek előre, sorra érkeznek az új Angry Birds epizódok és pályacsomagok, miközben már a boltokat is megszállták a plüssmadarak. Az eredetileg mobilokra megjelent sikerjátékból Angry Birds Trilogy címmel tavaly érkezett konzolos verzió, idén november 1-jén pedig újabb változatot kapnak a kontrollert preferálók. Mégpedig nem másból, mint a Csillagok háborújás részekből, az Angry Birds Star Warsból.
Annak ellenére, hogy a napokban érkezik a második madaras Star Wars játék, a konzolos változat még csak a korábbi rész tartalmával jelenik meg, kiegészítve 20 exkluzív pályával. Gyakorlatilag minden aktuális konzolra megkapjuk a játékot: PlayStation 3, PS Vita, Xbox 360, Wii, Wii U és 3DS szerepel a platformlistán. Természetesen a tavalyihoz hasonlóan PS3-on Move-ot is használhatunk, az X360-as verzió pedig Kinect támogatást kapott.
A legnagyobb újítás egyértelműen a multiplayer mód megjelenése. Igaz, ahelyett, hogy egyszerre csúzliznánk 3-4-en a képernyőn, mindössze hot-seat játékról van szó, azaz egymás után lődözhetjük madarainkat, hogy aztán a legtöbb pontot elérő játékost hirdethesse győztesnek a program. Kooperatív módban pedig összeadódnak pontjaink. A multi versengésben a körök végén, a végső összegzés előtt bónusz pontokat is oszt még a rendszer, például az is növeli eredményünket, ha mi rendeztük a legnagyobb rombolást egy madárral.
A gamescomos bemutató során a főbb újdonságok ecsetelését követően mi más következhetett volna, mint egy gyors verseny az újságírók között. Elsőként rám került a sor, és mivel sikerült rosszul felmérnem a távolságot, minimális pusztítást végzett Luke madaram a fénykardjával. Az utánam következőknek mondták is a fejlesztők, hogy „ne utánozzátok!” (amit azért nem mindenkinek sikerült betartania :) ). A második madárral aztán már bejöttek a tervek, és sikeresen átvéve a vezetést végül győztesként távoztam a bemutatóról. ■

Angry Birds: Star Wars
A játékhoz kapcsolódó legutóbbi cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.