Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Magyar nyelven érkeznek a Wonderbook legújabb játékai

A Harry Potter rajongók a Bájitalok könyvének örülhetnek, míg a másik játék a dinoszauruszok világát ismerteti meg a gyerekekkel.

2013.09.18. 11:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Újabb két játékkal bővül a Sony tavaly bemutatott PlayStation kiegészítője, a Wonderbook. Ráadásul mind a Book of Potions (Bájitalok könyve), mind a Walking with Dinosaurs (A dinoszauruszok nyomában) magyar nyelven kerül a boltok polcaira valamikor az év végén.
Előbbi a Harry Potter rajongóknak lehet kedves, a Book of Spells folytatásának is tekinthető. A varázslótanoncok a bájitalkészítés fortélyaival ismerkedhetnek meg, az órákat egy elvarázsolt kertben tartják, amelyen Zygmund Budge varázsló kíséri végig a játékosokat.
A Walking with Dinosaurs a BBC Worldwide és a Sony közös játéka, amely az őskori élővilággal ismerteti meg a gyerekeket. A BBC azonos nevű dokumentumsorozatán alapuló dinoszaurusz sétában ősmaradványok darabjait kell összeilleszteni a továbblépéshez. A játékosok utuk során találkozhatnak a történelem legnagyobb és legfélelmetesebb ragadozóival, és bepillanthatnak a vad élet-halál harcok világába. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.