25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

The Incredible Adventures of Van Helsing: Thaumaturge DLC

Új karakter érkezik a játékba, aki elsősorban pusztító varázslataival szerez érvényt akaratának.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

A magyar Neocore Games bejelentette, hogy hamarosan megjelenik a The Incredible Adventures of Van Helsing új DLC-je, amely a Thaumaturge címet viseli. Egy új karakter érkezik a játékba, aki a démonvadászok egy ritka csoportját képviseli. Jártas a mágiában, elsősorban erre építi támadásait. Jégszilánkokkal, tűzgyűrűkkel (bár tűzfalunk bármilyen formát képes felvenni), villámcsapásokkal végez áldozataival. Az új karakter mellé új felszerelési tárgyak és új varázslatok is járnak. A DLC szeptember 26-án jelenik meg, a bejelentés mellé egy új trailer is érkezett.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

The Incredible Adventures of Van Helsing

Platform:

Fejlesztő: NeocoreGames

Megjelenés:
2013. május 22. PC
n/a: X360, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

LordMatteo
LordMatteo [29272]
És ez most akkor választható lesz az induláskor Van Helsing mellett, vagy csak új tech-tree ágat kapunk, ami segítségével ilyenek is lehetünk? Nem egészen értem. bár csak az alapjátékkal játszottam, ha volt azóta valami drasztikus változás, akkor is válaszolja meg ezt valaki nekem. :D
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)