25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Milliárdos a GTA V

Az első három napon 1 milliárd dollár bevételt hozott Michael, Franklin és Trevor kalandja.

Írta: GeryG 12 hozzászólás

Már a megjelenése előtt is rekordernek számított a Grand Theft Auto V, ugyanis minden idők legdrágább játéka lett, amely sok hollywoodi szuperprodukciót is lepipált költségvetésével. Ugyanakkor egy pillanatig sem kellett a Rockstar Gamesnek aggódnia az anyagiak miatt, ugyanis a játék már csak az előrendelések alapján is könnyedén visszahozta az árát. Az első három napon máris 1 milliárd dollárt hozott a konyhára úgy, hogy az Xbox 360-as változat már napokkal a megjelenés előtt felbukkant a torrent oldalakon. Ezzel rekordot is döntöttek, ugyanis a korábbi első helyezett e téren a Call of Duty: Black Ops II volt, ám az Activision akciójátékának bő két hétbe tellett, mire átlépte az 1 milliárdos határt.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Grand Theft Auto V

Platform:

Fejlesztő: Rockstar Games

Kiadó: Rockstar Games

Megjelenés:
2013. szeptember 17. PS3, X360
2014. november 18. PS4, X1
2015. április 14. PC
2022. március 15. PS5, XSX

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Snapsz
Snapsz [148]
Én most 26 vagyok, emlékszem 10 évvel ezelőtt, amikor 16 voltam, akkor ezerrel nyomtam a CoDot multiban, és az egyik klán társam 12 éves volt akkor. A hab a tortán, hogy az apukája is a klán társam volt... Hogy is van ez? :-D :-D

Egyetértek razak-al, azok a régi szép idők... Szekrény mögé eldugott felnőtt magazin, havernál titokban kazira felvett "dokumentumfilm". Doom-al, Quake-el játszás, ami ugye szintén a kifestő kategória... És még élek, nem kerültem a hárshegyre. :-D Szóval ja, senki ne játssza itt a szent szüzet, hogy nem csapott elő semmilyen felnőtt tartalmat (tök mindegy mit) még mielőtt be nem töltötte volna a 18-at. :-D

Szerintem szimplán csak örül a srác, elvégre az egész világ ezt a játékot várta, máskülönben nem lett volna 3 nap alatt ennyi eladás. Nem azt mondom, hogy akkor minden 10-12 éves játsszon a GTA-val, de nem ettől fog összeomlani az elméje, ha esetleg lenne rá hajlama. Sokkal többet dob a latba a szülői neveltetés, amit kapott... Ha normális nevelést kapott, akkor semmi baja nem lesz attól, hogy 12 évesen GTA-val játszik. Én pl 14 voltam, amikor a GTA III megjelent és játszottam vele, ennyi erővel akkor én is gyenge elméjű vagyok. :-D

Esélyesebb a srác esetében akkor már az elkényeztetés, vagy hogy érzelgősebb a kelleténél. Bár egyikhez sincsen sok közünk..
Skorpio90
Skorpio90 [5504]
Ugyan már, én 5 évesen már játszottam a Rise of the Triad-dal szülői felügyelet mellett, és bizony általános iskolában menő volt a GTA, és bizton állíthatom, hogy nem vagyok pszichopata. Az, hogy a kölök elsírja magát, inkább ijesztő.
subject17
subject17 [6517]
Pluszegy.
david139
david139 [18357]
Nézzetek már rá arra a gyerekre, ez eleve pszichopata. Normális gyerek nyugodtan játszon 12 évesen GTA-t, ennek meg már úgy is mindegy.
Lovi Tommy
Lovi Tommy [8084]
Ez messze nem egy elszigetelt eset, ami csak az USA-ban fordulhat elő...
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (12 db)