Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ingyenes PlayStation 4 exkluzív lesz a Deep Down

A Capcom megdöbbentő bejelentéssel zárta a játék bemutatóját az idei Tokyo Game Show-n

2013.09.22. 09:40 | szerző: Zoo_Lee | kategória: Játék

A Dragon's Dogma sikeresen bizonyította, hogy a Capcom, még ha az utóbbi időben nem is a legsikeresebb és legnépszerűbb kiadók sorába tartozott (a többség még emlékezhet a lemezen tárolt DLC miatti vitákra), képes addiktív, hangulatos és minden szempontból remekül eltalált játékokat kihozni, a tőle megszokott műfajokon túl is.
Éppen ezért, amikor a PlayStation 4 bemutatóján villantottak egy rövid demót meseszép grafikával, páncélos lovaggal, sötét barlanggal és tűzokádó sárkánnyal, a rajongók többsége elsőre abban reménykedett, a Dogma folytatását készítik be az új konzol nyitócímei közé. Nem ez történt, de a bemutató nem is sima techdemó volt, mint ahogy azt később sokan hitték. A játék címe Deep Down, gőzerővel készül, hogy nem sokkal a PlayStation 4 megjelenése után a játékosok kezébe kerülhessen, a héten lezajlott Tokyo Game Show-n pedig a Capcom nem csak hosszú játékmenet videókat mutatott, és élő streamet tett elérhetővé a világ többi része számára, hanem infókkal is alaposan ellátta a kiéhezett rajongókat.
Kiderült például, hogy az első képek ellenére a játék kőkemény poszt-apokaliptikus sci-fi/fantasy hibrid lesz, a sötét barlangok, amelyeket hős lovagunk bejár, nem egy mesebeli birodalomhoz tartoznak majd, hanem New York városához, i.sz. 2094 sötét évéből. Műfaj szerint online RPG, az egyes barlangokat a játékosok a Warframe-hez/Left 4 Dead-hez hasonlóan közös erővel is kifoszthatják, elsőként fogja használni a Capcom új, Panta Rhei névre keresztelt next-gen motorját, és ami a legfontosabb, free-to-play címnek készül. A nyílt béta a PlayStation 4 februári japán megjelenése körül lesz elérhető. ■

Deep Down
A legutóbbi Deep Down cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.