Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Egy kis Unreal Engine 4

Az Epic egy trailer-sorozatot indít útjára, amelyben a legújabb grafikus motorjának technikai oldalát kívánják bemutatni.

2013.09.26. 20:14 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az elmúlt évek legnépszerűbb grafikus motorja kétségtelenül az Epic boszorkánykonyhájában készült Unreal Engine 3 volt. Uralkodása továbbra is töretlen, pedig trónkövetelők akadtak szépen, elég csak a CryEngine családjára vagy épp a RAGE-re (Rockstar Advanced Game Engine) gondolnunk, bár utóbbi kimondottan a Rockstar játékait hajtja.
Az Epic már régóta dolgozik az új generációs grafikus motoron, az Unreal Engine 4-en, amelyre már számos ígéretes játékot bejelentettek. Hogy képes lesz-e az új motor legalább akkora népszerűségre szert tenni, mint az aktuális kiadás (amelyhez ugyebár bárki ingyen hozzáférhet), egyelőre nehéz megjósolni. A fejlesztők mindenesetre szeretnék minél jobban megismertetni mind a játékosokkal, mind a szakma többi képviselőjével, elindították az Inside Unreal trailer-sorozatot, amelyben az UE4 képességeit és technikai jellemzőit veszik sorra. A sorozat első videója már meg is tekinthető. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.