Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Last of Us The Last of Us

The Last of Us DLC-k

Az első letölthető csomag új többjátékos pályákat tartalmaz, a második viszont az egyszemélyes kampányt bővíti majd ki. A harmadik DLC valamikor jövőre jelenhet meg.

2013.09.27. 22:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Kiderültek a Naughty Dog tervei a hatalmas sikert aratott The Last of Us DLC-ivel kapcsolatban. Az első letölthető csomag az Abandoned Territories címet viseli, és október 16-án válik elérhetővé. Ez négy új pályát ad a többjátékos pályát ad a játékhoz: a Suburbs pályán bármikor lecsaphat ránk egy homokvihar, míg a Bus Depot környékén akár zsiráfokba is futhatunk. A Hometown nevű pályán éjszaka bujkálhatunk, a Bookstore pedig egy elhagyatott, kétszintes könyváruházat takar. A második DLC egyelőre nem kapott címet, viszont az biztos, hogy az egyszemélyes kampányt fogja új fejezetekkel kibővíteni, megjelenésére pedig valamikor december-január környékén számíthatunk. E kettőn kívül készül egy harmadik csomag is, amelyről csupán annyit tudni, hogy valamikor 2014 első felében jelenhet meg. Mindhárom DLC előre megvásárolható a Season Passon keresztül. ■

The Last of Us
A legutóbbi The Last of Us cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!