Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Carmageddon: Reincarnation

2014 elején elérhetővé válik a Carmageddon: Reincarnation

Igaz, csak a Steam Early Acces szolgáltatásán keresztül.

2013.09.29. 09:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Rajongók milliói kapták fel a fejüket 2011 nyarán, mikor a Stainless Software bejelentette, hogy feltámasztják (szó szerint) a Carmageddon szériát. A '90-es évek végén hatalmas népszerűségnek örvendő autós ámokfutás új részéhez, a Carmageddon: Reincarnationhöz a Kickstarteren hirdettek gyűjtést a fejlesztők, a kampány pedig sikerrel zárult. Azóta azonban nem sok hír vagy kép érkezett a játékból, videó pedig szinte egy sem. A fejlesztők természetesen gőzerővel dolgoznak, hogy mielőbb kielégítsék az egyre türelmetlenebb rajongók (és még türelmetlenebb adományozók) igényeit. Ennek köszönhetően 2014 elején a Steam Early Acces szolgáltatás keretében meg is jelenik majd a játék. Az egyelőre nem tisztázott, hogy milyen autók, pályák és játékmódok lesznek elérhetőek ebben a változatban, de a megjelenés után folyamatosan frissül és bővül majd a kínálat.
"Nagyon örülünk ennek a bejelentésnek. Azóta készülünk rá, mióta visszaszereztük a Carmageddon márka jogait és belekezdtünk az új fejezet fejlesztésébe. A Carmageddon régi rajongói és az ifjabb generáció is erre vár, és a Steam Early Acces szolgáltatásán keresztül hamarosan játszhatnak is, valamint visszajelzéseikkel segíthetik a mi további munkánkat is a végleges változaton." - nyilatkozta Jason Garber, a Stainless Games munkatársa, akihez csatlakozott Neil Barnden, a stúdió alapítója is - "Nagyon izgulunk, hiszen a világ hamarosan ismét rávetheti magát a Carmageddonra. A jó, a rossz és az öreg... mind visszatérnek Bleak City utcáira, ahol az autók a ragadozók, a tehenek pedig gázokkal telik. Max Damage visszatér, és minden álma, hogy a motorháztetőn lássa végre a nagyit."
A Carmageddon: Reincarnation egyelőre nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de a PC-s változat mellett felmerült a PlayStation 4, az Xbox One, sőt, a Mac és a Linux (esetleg a SteamOS?) is, mint célplatform. ■

Carmageddon: Reincarnation
A legutóbbi Carmageddon: Reincarnation cikkek, hírek

hozzászólások (4)

GeryG
GeryG 2013.09.29. 11:22
Valahogy továbbra sincsenek illúzióim ezzel a játékkal kapcsolatban. :( Az eddig látott képek és kb. 1db videó alapján vagy még mindig nagyon preprepreprepreprealfa állapotban van, vagy egyszerűen nem boldogulnak vele a fejlesztők. Két év után többnyire bőven lehet látni a fejlődést, még egy független egyszemélyes projekt esetében is, de itt valahogy nem látok mást, csak egy valaha volt remek cím csúfos megtiprását.
Fade
Fade 2013.09.29. 14:25
Jó munkához idő kell. Én azért még reménykedem, addig is ott a mobilos verziója az első résznek, amit már (azt hiszem) ötödjére játszok végig. :D
SwitcX88
SwitcX88 2014.02.28. 17:44
Március 27-től steam-en! IGEN :love:
GeryG
GeryG 2014.02.28. 19:20
Köszi a tippet! ;)
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.