Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Half Life 3 életjelek?

Az "évek óta hiába várunk rá" játékok csoportjának egyik éllovasa új életjeleket adott magáról.

2013.10.02. 13:40 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Közel kilenc év telt el a Half Life 2 megjelenése óta, vagyis majdnem egy évtizede várjuk a folytatást (ha nem számoljuk ide a szintén érthetetlenül félbeszakadt mellékágat). A Valve az elmúlt héten három fontos bejelentéssel is előrukkolt, ám ezek közül egyik sem volt játékokhoz közvetlenül kapcsolható, hiszen az új operációs rendszerről, valamint a saját hardverről és az ahhoz tartozó egyedi kontrollerről volt szó.
Úgy tűnik azonban, hogy tovább mocorognak a stúdiónál, ugyanis a NeoGAF jelentése szerint levédették a Half Life 3 címet, amelyet, mint videojáték, letölthető videojáték jegyeztek be. Mindez szeptember legvégén került bejegyzésre. Azóta újabb hírek érkeztek a projekt háza tájáról, amelyek arról szólnak, hogy a Valve két fejlesztőcsapatot is ráállított a játékra. Ez persze csak "kiszivárgott" információ, amelyet egyelőre semmilyen hivatalos megerősítés vagy cáfolat nem követett. Mindent egybevetve reménykeltő fejlemények ezek, ugyanakkor érdemes őket fenntartásokkal kezelni mindaddig, amíg maga a Valve nem foglal állást velük kapcsolatban. Sajnos az elmúlt években számtalan pletyka bukkant fel a világhálón Gordon Freeman visszatérésével kapcsolatban, ám ezek mindegyike hamar megbukott. ■

Half Life 3
A legutóbbi Half Life 3 cikkek, hírek

hozzászólások (11)

MattMatthew
MattMatthew 2013.10.02. 20:27
9 éve volt HL2?! Ez meglepett. Nem tűnt annyinak:-D.
GustyX
GustyX 2013.10.02. 20:29
Az a Watch_Dogs topic volt:D

Majd valamikor jön a játék, 2015 előtt nem hinném. De igazából nem hoz lázba annyira. Ha lesz lesz, ha nem, nem. Sosem volt szívem csücske.

A Valve hozzáállása pedig fuck u.
Zoo_Lee
Zoo_Lee 2013.10.03. 00:02
Továbbra is kitartok a véleményem mellett, hogy a Steam Box/Steam OS legjobb bevezetése az lenne, ha a premierre teljes titokban elkészülne a Half-Life 3. Továbbra is bízok a Valve-ban, lehet tudni, hogy már készül az új Source motor, a Left 4 Dead 3-at is kiszúrták a cég projektjei között, viszont Gaben csapata tökéletesen tisztában van azzal, mennyire akarják az emberek ezt a címet, és 100%, hogy jó ideje fejlesztés alatt áll.

Amit valószínűbbnek tartok, hogy főleg a Half-Life 2 megjelenése előtti cirkusz (kilopott béta, trailer, aminek egy része soha nem is került a játékba) miatt kicsit tanultak a hibáikból, és az első alkalom, amikor látni fogunk valamit a harmadik részből, az fél-egy évvel a lefixált megjelenési dátum előtt lesz. Ez a tendencia mostanában amúgy is divatos volt a Valve-nál, ha megnézitek mind a DOTA2, mint a legutóbbi CS, mind a Left 4 Dead második része esetében az első előzetesek és infók viszonylag közel jöttek ki a megjelenéshez, főleg annak fényében, hogy anno egy bejelentés akár 3-4 évvel is megelőzte a tényleges megjelenést. Inkább nem akarnak olyat ígérni, amit aztán nem tudnak betartani, a HL2 epizodikus folytatásaival is alaposan befürödtek, azóta nyilván minimum 4-5 alkalommal kezdték nulláról az Episode 3/HL3 fejlesztését.
kakkancs
kakkancs 2013.10.03. 05:28
Én azt mondom, hogy inkább fejlesszék még vagy 3-4 évig és adjanak ki egy újabb epikus játékot (számomra) mintsem ilyen ep 1-2 minőségű silány terméket. Bár most b*tok meg, lázba hoztatok, és ez nemjó, mert most ezen fog kattogni az agyam. :D
ufodani
ufodani 2013.10.04. 23:44
Ha ők is azt mondják :-)
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.