Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

4 millió dollárral zárt a Mighty No. 9

A Mega Man újragondolásához a kitűzött összeg többszörösét dobták össze a rajongók, így többek között a következő generációs konzolokra is elkészül a játék.

2013.10.04. 14:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Mighty No. 9 is azon projektek közé tartozik, amely kirobbanóan sikeres Kickstarter kampányt tudhat magáénak. A készítők 900 000 dollárt szerettek volna összekalapozni, amit a rajongók nagyjából három nap leforgása alatt össze is dobtak. A kampány utolsó napjára végül 3,8 millió dollár gyűlt össze, amely számos plusz célt is elérhetővé tett: több fejezetből áll majd a játék, PC mellett Linuxra és Macre is elkészül, új játékmódok és készítői dokumentáció is a csomag részét képezi, kapunk kooperatív módot, valamint biztosan készül PS Vita, Nintendo 3DS, PlayStation 4 és Xbox One változat is a játékból. A Kickstarter mellett PayPalen keresztül további közel 200 000 dollár folyt be, így végül összességében 4 millió felett zárt a kampány.
A fejlesztők egyelőre nem szolgáltak megjelenési dátummal, hiszen a fejlesztés még csak most kezdődik igazán. Az elvárás pedig hatalmas a játékkal szemben, így mindenképpen időre van szükség, hogy ezeknek maximálisan megfelelő végeredményt kapjunk. Az alábbi néhány másodperces videó már a játékból származik, így kaphatunk némi képet arról, miképp is fog kinézni az Unreal Engine-t (nem tisztázott, hogy melyik kiadását) használó alkotás. ■

Mighty No. 9
A legutóbbi Mighty No. 9 cikkek, hírek

hozzászólások (1)

SwitcX88
SwitcX88 2014.05.30. 18:10
1.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.