Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed IV: Black Flag Assassin's Creed IV: Black Flag

Opcionális lesz a modern idők megismerése az új Assassin's Creedben

Az új részben is lesznek a modern időkben játszódó fejezetek, amelyek teljes megismeréséhez öt órára lesz szükségünk.

2013.10.08. 17:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár az előző epizóddal a sorozat eddigi főszereplője, Desmond kiszállt, a fejlesztők az Assassin's Creed IV: Black Flagben sem hagyják ki a modern időket a történetből. A hamarosan megjelenő új epizódban az Abstrego egyik kutatóját alakítjuk majd, aki egyfajta tesztként lép be Edward Kenway emlékeibe. Ám Ashraf Ismail, a játék rendezője elárulta, hogy bőven akad majd tennivalónk az Abstrego irodáiban is.
"Összességébe, ha mindent ki akarsz próbálni a napjainkban játszódó részekben, megtalálni mindent, feltörni minden számítógépet, bejutni minden helyiségbe, az legalább három-öt órát vesz majd igénybe. A fő cselekmény, amelyet mindenképpen végig kell csinálnod, nagyjából 20-25 perc alatt kivitelezhető lesz. A sztori során öt alkalommal biztosan el kell hagynod az Animust, ilyenkor átlag három-négy percet kell csak kint töltenünk." - magyarázta Ismail.
A modern időkben játszódó rész továbbra is a háttértörténet továbbgördítését szolgálja, többek között megtudhatjuk belőle, hogy az Abstrego miért is akar Edward Kenway életében turkálni. Ugyanakkor a fejlesztők nem erőltetik a középpontba ezeket a fejezeteket.
"Igyekszünk lényegre törőre készíteni ezeket a részeket, mivel tisztában vagyunk vele, hogy vannak játékosok, akik nem rajonganak a modern korban játszódó fejezetekért, de ez rendben is van. Nem kell szeretni, de ettől még a sorozat része. Azoknak a játékosoknak, akik szeretik, számos szórakoztató, de opcionális tartalommal töltjük meg. Rajtad áll, hogy élsz-e vele vagy sem."
Azt azonban érdemes szem előtt tartani, hogy a történet (mármint a teljes sorozat történetének) teljes megértéséhez érdemes időt szánni az iroda felfedezésére. A feltört számítógépekből azt is megtudhatjuk, mi történt pontosan Desmonddal a harmadik rész után. Az irodában ismert személyiségek hasonmásaival futhatunk össze, valamint a Ubisoft számtalan apró utalást és poént elrejtett a való világgal és a videojáték-iparral kapcsolatban.
Az Assassin's Creed IV: Black Flag PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és WiiU-ra november 1-én, míg PC-re és a következő generációs konzolokra november 22-én jelenik meg. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.