Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A rajongók minden pénzt megadnak a Star Citizenért

Már a 21 millió dollárt is meghaladta a játékra szánt adományok összege, vagyis kapunk mentő-szerelő karrierlehetőséget is.

2013.10.09. 22:37 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Szinte hetente számolhatunk be a Star Citizen gyűjtésének újabb és újabb mérföldköveiről. Szeptember végén lépte át a költségvetés a 20 millió dolláros álomhatárt, mára pedig a 21 millió dollár is összegyűlt. Ezzel újabb funkció kerül a játékba, amely ezúttal a salvage mechanic karrierlehetőséget jelenti. Ezt szabadon talán mentő-szerelőnek fordíthatnánk, vagyis új kaszttal bővül a játék kínálata. A fejlesztők elmondása szerint ez szerves része lesz a játéknak, teljes karriert futhatunk be, amely a végjátékot is befolyásolja.
A következő értékhatár a 22 millió, amely arcleképezést rejt. Elérése esetén webkameránk segítségével saját arcunkat adhatjuk űrhajópilótánknak. Már a 23 milliós határ tartalma is nyilvánosságra került, ez ismét egy kasztot takar: egy Xi'an felderítő bőrébe bújhatnánk, a fejlesztők már elkezdték kidolgozni a Xi'an világot is. Egyedi űrhajókat is jelentene, amelyek irányítása is teljesen eltérne az emberi hajókétól.
Minderről bővebben a játék hivatalos oldalán olvashattok, ahol természetesen még mindig lehet csatlakozni a gyűjtéshez. ■

Star Citizen
A legutóbbi Star Citizen cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.