Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

Remek játékok a PS Plus novemberi kínálatában

A következő hónapban ismét kiváló játékokhoz juthatnak hozzá ingyen az előfizetők.

2013.10.14. 11:00 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Sony

A PlayStation Plus számos olyan előnnyel jár, amely miatt erősen megfontolandó az előfizetés rá. Nem csupán exkluzív plusz tartalmakhoz juthatunk számos játékkal kapcsolatban, de sok esetben előbb vagy kizárólagosan férhetünk hozzá a játékok béta változataihoz. Ezek mellett a Sony rendszeresen tesz elérhetővé kiváló játékokat is az előfizetők számára. Így lesz ez novemberben is, amikor a következő címek közül válogathatunk majd:

  • Metal Gear Rising: Revengeance - a népszerű lopakodós videojáték (sokak szerint inkább interaktív mozi) mellékágában Raiden játssza a főszerepet. November 26-ig lesz elérhető PlayStation 3-ra.
  • Remember Me - Nilin kalandjait élhetjük át egy olyan világban, ahol az emberek már egymás emlékeihez is hozzáférnek, sőt kereskednek is azokkal. A játék január 28-ig lesz elérhető PlayStation 3-ra.
  • Oddworld: Stranger's Wrath HD - a klasszikus játék felújított változatában Strangert, a fejvadászt irányíthatjuk. November 26-ig lesz letölthető PlayStation Vitára.
  • MotorStorm RC - távirányítós autókkal száguldozhatunk különféle helyeken. A játék PlayStation 3-ra és PlayStation Vitára is elérhető, a két konzol közötti játékra is lehetőség van. November 26-ig lesz letölthető.

A PS Plus előfizetés mellett szól továbbá az is, hogy hamarosan megjelenik a PlayStation 4 (hazánkban december 13-án), amelyen a már meglévő előfizetésünk ugyanúgy érvényes lesz. Erre az új konzol esetében azért is lesz szükségünk, ugyanis a többjátékos mód már csak ezen keresztül fog működni. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.