Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Long Dark

Szoros befutó volt, de sikeres a The Long Dark Kickstarter kampánya

Sokáig úgy tűnt, nem lesz sikeres az érdekes koncepciójú játék gyűjtése, ám végül három nappal a határidő előtt összegyűlt a kitűzött összeg.

2013.10.14. 11:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Szeptember elején rajtolt el a The Long Dark Kickstarter kampánya, amelyben 200 000 kanadai dollárt igyekezett összekalapozni a Hinterland csapata. A játékot túlélő-szimulátorként írták le a fejlesztők, amelyből idő közben az első gameplay trailer is megérkezett. Az abban látottak valószínűleg felcsigázhatták az érdeklődőket, mert végül a sokáig kérdésesnek tűnő kampány elérte a kitűzött összeget. Még bő két nap van hátra a határidőig, de mostantól már a plusz tartalmakért lehet adakozni. Ezek közül az első a 225 000-ért járó képregény lehet, az idő szűkössége miatt igazán csak ennek elérésére van esély. A gyűjtés jelenleg 214 000 kanadai dollár körül mozog. A napokban az is kiderült a projektről, hogy nem akárkit sikerült megnyernie a fejlesztőknek a szinkronmunkálatokhoz. Jennifer Hale azon szinkronszínészek közé tartozik, akik jelentős rutinnal rendelkeznek a videojátékok terén. Hallhattuk már többek között a Mass Effect 3-ban (ő volt a női Sheppard hangja), a Diablo III-ban (Leah), de közreműködött a Bulletstorm (Trishka Novak), a Halo 4 (Sara Palmer), valamint az Injustice: Gods Among Us (Hawkgirl és Killer Frost) fejlesztésénél is. Az egyelőre nem tisztázott, hogy a The Long Darkban milyen szerepet vállal, csak annyit árultak el, hogy kulcsfigura lesz. ■

The Long Dark
A legutóbbi The Long Dark cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.