Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Androidra és iOS-re is elkészül a Batman: Arkham Origins

Telefonokra és táblagépekre ingyenesen lesz elérhető a játék, amely azonban teljesen különbözni fog a PC-s és konzolos változatoktól, ugyanis verekedős játék lesz.

2013.10.14. 13:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation Vita és 3DS mellett iOS-re és Androidra is elkészül a Batman: Arkham Origins. Ezt a Warner Bros. Interactive jelentette be a napokban, akik azt is elárulták, hogy a telefonokra és táblagépekre szánt változatot nem is akárkik fejlesztik. Míg a nagykonzolos változatokat a WB Games Montreal, a Vitás és 3DS-s kiadást pedig az Armature Studios jegyzi, addig az iOS-re és Androidra készülő játékot a NetherRealm Studios. A Mortal Kombat és az Injustice: Gods Among Us után ezúttal is egy ízig-vérig verekedős játékban gondolkoznak a fejlesztők, ezúttal a denevéremberrel kell rendet vágnunk a rosszfiúk sorai között. Harcaink során fejlődni is fogunk, így némi szerepjátékos beütése is lesz a játéknak, valamint számos Batman páncél áll majd rendelkezésünkre, amelyek eltérő erőkkel ruháznak fel minket. A játék összekapcsolódik a konzolos változattal, hiszen abban tudunk bizonyos tartalmakat feloldani, mint a Red Son páncél.
Bár a játékmenet teljesen eltérő lesz, a történet lényege ugyanaz marad: egy sor orgyilkos tör Batman életére, neki pedig fel kell göngyölítenie a támadások hátterét, valamint folyamatosan járőröznie kell a városban. Ezt egy négy részre osztott térképen tehetjük meg, ahol a bűnözés mértékét is figyelemmel kísérhetjük. A harcrendszer két alappillére a támadó- és védekező felállás, amelyek között szabadon válthatunk bármikor, mindkettő eltérő mozdulatokat tesz lehetővé. A harcok során előfordulnak majd QTE részek is.
Az ingyenes alkotás egyelőre nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de hamarosan elérhetővé válik. ■

Batman: Arkham Origins
A legutóbbi Batman: Arkham Origins cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.