Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Androidra és iOS-re is elkészül a Batman: Arkham Origins

Telefonokra és táblagépekre ingyenesen lesz elérhető a játék, amely azonban teljesen különbözni fog a PC-s és konzolos változatoktól, ugyanis verekedős játék lesz.

2013.10.14. 13:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation Vita és 3DS mellett iOS-re és Androidra is elkészül a Batman: Arkham Origins. Ezt a Warner Bros. Interactive jelentette be a napokban, akik azt is elárulták, hogy a telefonokra és táblagépekre szánt változatot nem is akárkik fejlesztik. Míg a nagykonzolos változatokat a WB Games Montreal, a Vitás és 3DS-s kiadást pedig az Armature Studios jegyzi, addig az iOS-re és Androidra készülő játékot a NetherRealm Studios. A Mortal Kombat és az Injustice: Gods Among Us után ezúttal is egy ízig-vérig verekedős játékban gondolkoznak a fejlesztők, ezúttal a denevéremberrel kell rendet vágnunk a rosszfiúk sorai között. Harcaink során fejlődni is fogunk, így némi szerepjátékos beütése is lesz a játéknak, valamint számos Batman páncél áll majd rendelkezésünkre, amelyek eltérő erőkkel ruháznak fel minket. A játék összekapcsolódik a konzolos változattal, hiszen abban tudunk bizonyos tartalmakat feloldani, mint a Red Son páncél.
Bár a játékmenet teljesen eltérő lesz, a történet lényege ugyanaz marad: egy sor orgyilkos tör Batman életére, neki pedig fel kell göngyölítenie a támadások hátterét, valamint folyamatosan járőröznie kell a városban. Ezt egy négy részre osztott térképen tehetjük meg, ahol a bűnözés mértékét is figyelemmel kísérhetjük. A harcrendszer két alappillére a támadó- és védekező felállás, amelyek között szabadon válthatunk bármikor, mindkettő eltérő mozdulatokat tesz lehetővé. A harcok során előfordulnak majd QTE részek is.
Az ingyenes alkotás egyelőre nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de hamarosan elérhetővé válik. ■

Batman: Arkham Origins
A legutóbbi Batman: Arkham Origins cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.