Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

6 perc a túlélés kézikönyvéből

A hónap végén jelenik meg a How to Survive című túlélőhorror, amelyben természetesen egy zombiapokalipszist kell átvészelnünk.

2013.10.15. 09:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még a nyár folyamán jelentette be a 505 Games, hogy készül a How to Survive, amelyet az EKO Studios fejleszt. A játék - ahogy az a címéből is sejthető - a túlélésről szól, a fenyegetés pedig mi lehetne más, mint egy zombiapokalipszis. A történet egy hajótöröttről szól, aki egy szigeten ér partot, ahol már javában dúl a fertőzés. A játékmenet több játékból is merít ötleteket, de vannak egyedi megoldásai is. A napszakok váltakozása a Dying Lighthoz hasonlóan kettőssé teszi a játékot, míg nappal mi vagyunk előnyben, addig éjszaka jobb meghúzódni valahol. Ilyenkor csak annyit láthatunk a környezetünkből, amennyit zseblámpánkkal megvilágítunk. A zombikat ugyanakkor vonzza a fény és a zaj, így nagyon óvatosnak kell lennünk. Feladatink között kiemelt szerepe van a hétköznapi szükségletek kielégítésének, hiszen tiszta ivóvíz nélkül nem sokáig húzzuk. Vigyáznunk kell, hogy honnan szerezzük be, mert a tengervíztől kiszáradunk, a pocsolyáktól pedig megbetegedhetünk. Ugyanez a helyzet az élelemmel is. A kameranézet a klasszikus szerepjátékokat idézi, vagyis felső nézetből irányíthatjuk túlélőnket.
A játék október 29-én jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, mindhárom platformra kizárólag digitális formában. A VG24/7 magazinnak volt szerencséje élesben kipróbálnia a játékot, amelyről egy hatperces videót is megosztottak. ■

How to Survive
A legutóbbi How to Survive cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.