Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

6 perc a túlélés kézikönyvéből

A hónap végén jelenik meg a How to Survive című túlélőhorror, amelyben természetesen egy zombiapokalipszist kell átvészelnünk.

2013.10.15. 09:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még a nyár folyamán jelentette be a 505 Games, hogy készül a How to Survive, amelyet az EKO Studios fejleszt. A játék - ahogy az a címéből is sejthető - a túlélésről szól, a fenyegetés pedig mi lehetne más, mint egy zombiapokalipszis. A történet egy hajótöröttről szól, aki egy szigeten ér partot, ahol már javában dúl a fertőzés. A játékmenet több játékból is merít ötleteket, de vannak egyedi megoldásai is. A napszakok váltakozása a Dying Lighthoz hasonlóan kettőssé teszi a játékot, míg nappal mi vagyunk előnyben, addig éjszaka jobb meghúzódni valahol. Ilyenkor csak annyit láthatunk a környezetünkből, amennyit zseblámpánkkal megvilágítunk. A zombikat ugyanakkor vonzza a fény és a zaj, így nagyon óvatosnak kell lennünk. Feladatink között kiemelt szerepe van a hétköznapi szükségletek kielégítésének, hiszen tiszta ivóvíz nélkül nem sokáig húzzuk. Vigyáznunk kell, hogy honnan szerezzük be, mert a tengervíztől kiszáradunk, a pocsolyáktól pedig megbetegedhetünk. Ugyanez a helyzet az élelemmel is. A kameranézet a klasszikus szerepjátékokat idézi, vagyis felső nézetből irányíthatjuk túlélőnket.
A játék október 29-én jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, mindhárom platformra kizárólag digitális formában. A VG24/7 magazinnak volt szerencséje élesben kipróbálnia a játékot, amelyről egy hatperces videót is megosztottak. ■

How to Survive
A legutóbbi How to Survive cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.

Várható megjelenések - 2016. december

Bár lecsengett az őszi főszezon, az utolsó hónapra is jutott néhány ígéretes premier.

Ingyenes Neverwinter Nightsszal indult el a GoG téli akciója

48 órán át szerezhető be ingyen az RPG Diamond Edition verziója.

JátszóDome: Killing Floor 2

Zoo_Lee a zombigyilkolós co-op játékba vetette bele magát.