Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto V Grand Theft Auto V

Hétvégén megérkezett a negyedik GTA V patch

Tovább dolgoznak a fejlesztők a többjátékos mód hibáin, valamint elérhetővé tették a megígért 500 000 GTA$ első részletét.

2013.10.21. 11:55 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Sajnos továbbra is ingatag lábakon áll a Grand Theft Auto V többjátékos módja, így gőzerővel folyik a hibák kijavítása. Ennek hozományaként pénteken megérkezett az 1.04-es frissítés is, amely számos problémát hivatott orvosolni. Ezek közé tartoznak az autókat érintő hibák (eltűnő autók, eltűnő módosítások, többszöri eladási lehetőség, rossz autó visszaállítása stb.), a megvásárolt lakásokat érintő problémák, de a versenyeknél tapasztalható gondok is. A frissítés a javítások mellett a múlt héten bejelentett 500 000 GTA$ első felét is tartalmazza. A részletes listát a Rockstar Games hivatalos oldalán olvashatjátok.
További érdekesség a stúdió háza tájáról, miszerint a fejlesztők már most dolgoznak egy már ismert cím új epizódján. Persze erről gyakorlatilag semmit sem árultak el, így internetszerte megindultak a spekulációk, hogy vajon melyik sorozatot kívánják folytatni. A GTA sorozat érthetően kizárható, ahogyan a Max Payne is, hiszen nem olyan régen jelent meg a harmadik rész. Ezzel szemben a Red Dead sorozat, amelynek második része igazi bombasiker volt, valamint a sokkal kisebb népszerűségnek örvendő Bully is megérett egy újabb epizódra. ■

Grand Theft Auto V
A legutóbbi Grand Theft Auto V cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.