Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Alien: Isolation Alien: Isolation

Készülhet az új Aliens játék?

A botrányos Colonial Marines után nehéz dolga lesz a fejlesztőknek, ha vissza akarják állítani az idegenek renoméját.

2013.10.22. 14:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Kevés akkora botrányt élt meg a videojáték ipar, mint az Aliens: Colonial Marines megjelenése körüli. A játék leginkább egy félkész pre-alfa tesztpéldányra emlékeztetett, amelyet épp egy árnyalat választott el az ocsmány jelzőtől. Az AAA-kategóriás játékok áráért kínálták, ráadásul korábban olyan videók jelentek meg róla, amelyek köszönőviszonyban sem voltak a végeredménnyel (vagyis pont fordítva). A dolgot csak tetézte, hogy minderre hosszú éveket vártak a rajongók.
Nem is lenne csoda, ha ezek után a nyáladzó idegenek jó időre visszavonulót fújnának, hiszen a játék alaposan megtépázta a renoméjukat. Ehhez képest úgy tűnik, máris zöld utat kapott egy új próbálkozás, amely az Alien: Isolation címet viseli, fejlesztéséért pedig a Creative Assembly felel. Várhatóan persze nem egy Aliens: Total War játékra kell gondolnunk, ahol arctámadókból verbuvált seregeinket kell az LV-426 felszínén kommandíroznunk.
A témához leginkább passzoló FPS-ről van szó, amelyben a lopakodós elemeket kombinálják az akcióval. A fejlesztők olyan játékokból merítenek ihletet, mint a BioShock vagy a Dishonored. A történet főszereplője Amandra Ripley, Ellen Ripley lánya lesz, de ennél többet egyelőre nem lehet tudni róla. Bár hivatalos bejelentés egyelőre nem érkezett a játékkal kapcsolatban, azt már 2011 óta tudni lehet, hogy a Creative Assembly dolgozik egy ilyen projekten, amely a jelek szerint most kapott zöld utat a Twentieth Century Foxtól, akik bejegyeztették a játék címét. A fejlesztés a jelen és a következő generációs konzolokra, valamint PC-re folyik, a megjelenésre valamikor 2014-ben kerülhet sor. ■

Alien: Isolation
A legutóbbi Alien: Isolation cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.