Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Star Citizen helyzetjelentés

Az űrhajós játék már a 25 millió felé robog, miközben új kamureklámot mutattak be az Anvil Aerospace Hornet F7C űrhajójáról. A video teljes mértékben a játék motorjával készült, a látvány pedig szemkápráztató.

2013.10.24. 10:37 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha valami, akkor a Star Citizen képes lehet rá, hogy visszahozza a videojátékok piacára az űrszimulátorok műfaját, amely az elmúlt években szinte teljesen kihalt. A Roberts Space Industries játékára való mérhetetlen igényt jól mutatja, hogy a játékosok eddig 24 millió dollárt dobtak össze a fejlesztésre, és az összeg folyamatosan nő. A fejlesztők a 23 millió átlépésekor bejelentették a Xi'an felderítő hajót, míg a 24 millióért cserébe galaktikus tömegközlekedést is kapunk. Ez lehetővé teszi, hogy űrhajónk nélkül is eljuthassunk a világűr távoli pontjaira különféle szállítóeszközök segítségével. Ezekkel akár meglévő űrhajónkat is átszállíttathatjuk egy másik hangárba. Hamarosan elérjük a 25 milliós összeget is, amelyért a fejlesztők kibővítik az alfa tesztet. Az eredeti tervek szerint az első szerverek csak Észak-Amerikában üzemeltek volna, amelyeket később bővítettek volna ki Európára és Ausztráliára. Ha összejön a pénz, akkor ez a bővítés sokkal hamarabb mehet végbe, valamint a résztvevők számát is növelni tudják.
A fejlesztők a napokban készítettek egy új reklámot is, amely az Anvil Aerospace Hornet F7C vadászgépét mutatja be akció közben. A trailer teljes egészében a játék motorjával készült, amely támogatja a 4K-s felbontást. A látvány egészen pazar.
"A Star Citizennel a határokat feszegetjük, amelyet ez a reklám remekül bemutat. Teljes mértékben a játék motorjával lett renderelve 4K-s felbontás mellett. Mivel mindent ehhez a szuper magas felbontáshoz igazítunk, mi leszünk az új játékélmény első úttörői, minden részlet az óriási poligonszámú modellekben van, nem pedig a textúrákba égetve. Ezért is mutatja be az NVIDIA és az AMD a Star Citizennel a 4K-t. A processzorok és grafikus vezérlők következő generációja már elérhetővé fogja tenni ezt a minőséget, mi pedig erre készítjük fel a Star Citizent. A Hornet reklámmal ebbe szerettünk volna egy kis korai bepillantást engedni a támogatóinknak." - nyilatkozta Chris Roberts, a stúdió alapítója.
A Star Citizen a tervek szerint 2014-ben jelenhet meg kizárólag PC-re. ■

Star Citizen
A legutóbbi Star Citizen cikkek, hírek

hozzászólások (6)

GeryG
GeryG 2013.10.24. 11:02
Én már beszálltam a támogatók közé, pedig abszolút nem vagyok nagy űrhajószimulátor fan. Viszont ez nagyon tetszik, plusz kíváncsi voltam a hangár modulra. Nagyon jó, iszonyat részletesen megcsinálták az űrhajót és az animációkat!
Egoraptor
Egoraptor 2013.10.24. 11:09
Én se, mégis ez a játék valahogy vonz.

Régebben vártam a Jumpgate Evolution nevű játékot is,
sajnos 'cancel' lett a vége.
YuriLexandro
YuriLexandro 2013.10.24. 17:23
Reméljük nem egy 120 ezer Ft-s videokártya kell a minimum grafikához :D
Egoraptor
Egoraptor 2013.10.25. 11:14
^
Na ja :D
"minden részlet az óriási poligonszámú modellekben van"
GeryG
GeryG 2013.10.26. 10:44
Ugyan messzemenő következtetéseket nem lehet belőle levonni, de a hangár modul teljesen jól futott nálam. :) Tény, hogy nem 4K-ban, és csak egy alfa verziós icipici kis helyiség egy űrhajóval, ahol kb. minden statikus, de attól még a játék motorjával készült.
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.