Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Probably Archery, a komolytalan íjász játék

Zöld utat kapott a Steamen a játék, amelyben akváriumfejű íjászként kell lelövöldöznünk a ránk rontó almafejű katonákat.

2013.10.27. 19:14 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bekerült a Steam Green Light rendszerébe a Probably Archery, egy teljesen komolytan, ám annál nehezebb íjász játék. Az irányítás egyértelműen az utóbbi időben megdöbbentően nagy sikert aratott Surgeon Simulatorra hajaz, vagyis legalább annyira nehézkes minden mozdulatot megfelelően kivitelezni. A játékban már az íjunk megfelelő szögbe állítása is komoly kihívásnak számít, nem beszélve a pontos célzásról, külön irányítjuk ugyanis a csuklónk, a könyökünk és a vállunk mozgását.
A fejlesztést a South East Games csapata végzi, akik mindössze hét nap alatt hozták össze a demo verziót egy versenyre jelentkezve. A demo, amelyben nyolc pálya vár a bátor vállalkozókra, letölthető a Steamen keresztül PC-re, Macre és Linuxra, de a hivatalos oldalon egy webes változat is megtalálható, így ott a legegyszerűbb kipróbálni a játékot. A demóban van kontroller- és Oculus Rift támogatás is. A végleges változat, amely valamikor 2014 elején jelenhet meg, ezeken túl többjátékos módot (ez várhatóan inkább lesz íjfelhúzó verseny, mint tényleges párbaj), valamint karakterszerkesztési opciókat (lásd a videóban: az akváriumfejű íjász...) is tartalmazni fog. A legbátrabbak a hivatalos oldalon már elő is rendelhetik a teljes játékot. ■

előző
következő
Probably Archery, a komolytalan íjász játék
Probably Archery, a komolytalan íjász játékProbably Archery, a komolytalan íjász játékProbably Archery, a komolytalan íjász játékProbably Archery, a komolytalan íjász játékProbably Archery, a komolytalan íjász játékProbably Archery, a komolytalan íjász játékProbably Archery, a komolytalan íjász játékProbably Archery, a komolytalan íjász játékProbably Archery, a komolytalan íjász játékProbably Archery, a komolytalan íjász játékProbably Archery, a komolytalan íjász játékProbably Archery, a komolytalan íjász játékProbably Archery, a komolytalan íjász játék

hozzászólások (2)

stero
stero 2013.10.27. 19:24
Ez annyira realisztikus, hogy a valóság elbújhatna mögötte.
creeperfighter
creeperfighter 2013.10.27. 19:56
Ott a pont! :D
további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.