Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Kooperatív mód a Final Examben

Új trailer érkezett az Obscure fejlesztőjének új játékából, amelyben ismét iskolásokkal kell felvennünk a harcot a szörnyek ellen.

2013.10.30. 13:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hamarosan megjelenik a Mighty Rocket Studio új játéka, a Final Exam. A játék mögött azok a fejlesztők állnak, akik korábban az Obscure-t is készítették, ám ezúttal egy egészen más stílussal próbálkoznak. Az oldalnézetes 2,5D-s alkotásban ugyan ismét középiskolásokat irányíthatunk, most sokkal könnyedebb, rajzfilmszerű megvalósítással és játékmenettel párosul a történet.
A játékban kooperatív mód is lesz, amelyben egyszerre akár négyen is kaszabolhatjuk a ránk rontó szörnyeket. Erről most új trailer is érkezett. Aki a játék előrendelése mellett határoz (erre a Steam áruházában van lehetőségetek), az hozzáférést kap egy korai változathoz, amelyben a teljes első fejezetet végigjátszhatják akár egyedül, akár kooperatív módban. ■

előző
következő
Kooperatív mód a Final Examben
Kooperatív mód a Final ExambenKooperatív mód a Final ExambenKooperatív mód a Final ExambenKooperatív mód a Final ExambenKooperatív mód a Final ExambenKooperatív mód a Final ExambenKooperatív mód a Final ExambenKooperatív mód a Final ExambenKooperatív mód a Final ExambenKooperatív mód a Final Examben
Final Exam
A legutóbbi Final Exam cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!