Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A 26-ot is meglépte a Star Citizen

Szinte már természetesnek hat, hogy a Roberts Space Industries projektje újabb millióval gazdagította költségvetését. Hol lehet a vége?

2013.11.05. 11:56 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Annak tükrében, hogy mekkora az érdeklődés a játék iránt, és a játékosok mennyi pénzt hajlandóak áldozni a fejlesztésre, a Roberts Space Industries vállára egyre nagyobb nyomás nehezedik. A Star Citizené az egyik legsikeresebb "crowdfunding" kampány, hiszen a rajongók eddig 26 millió dollárt dobtak össze rá. Ezért cserébe az eredeti tervekhez képest többszörösére nőtt a játékkal kapcsolatos ígéretek száma és lassan eljutunk oda, hogy aggódhatunk, nem vállalják-e túl magukat a fejlesztők. Sajnos a múltban több olyan játék is megjelent, amely a hangzatos ígéreteknek a töredékét sem volt képes teljesíteni, elég csak a S.T.A.L.K.E.R. vagy a Duke Nukem Forever címekre gondolnunk. Ugyanakkor az eddig látottak alapján a Star Citizennek minden esélye megvan arra, hogy beváltsa a hozzá fűzött reményeket. A legújabb, 26 milliós mérföldkő elérésével továbbfejlesztik a űrhajók főbb rendszereit. Gigantikus méretű hajónkon külön csapatot jelölhetünk majd ki, akiknek a károk javítása lesz a feladata. A következő cél a 27 millió (ennek negyede már össze is gyűlt), ezért cserébe megjelenhetnek a Banu kereskedők is. Ha pedig összejön a 28 millió, új kezdő űrhajót is kaphatunk. ■

Star Citizen
A legutóbbi Star Citizen cikkek, hírek

hozzászólások (2)

capraz
capraz 2013.11.05. 15:13
Csak számomra nevetséges, hogy 1 millió dollárba(!) kerül egy új kezdő űrhajó? Na jó, nem vagyok ennyire suta. Persze, hogy nem az kerül ennyibe... Viszont egy 1 millió dolláros(!) mérföldkő nem érdemelne valami izmosabb featuret?
GeryG
GeryG 2013.11.05. 19:09
Szerintem lassan már nem tudják, mivel bővítsék tovább a játékot! :D
Egyébként a hivatalos oldalon úgy írják le, mint az Aurora (az alap kezdő hajó a játékban) alternatíváját, vagyis kezdésnél mindenki maga döntheti majd el, hogy melyikkel szeretné elkezdeni a játékot. Az új hajó pedig egy új céget is jelent a játékon belül. :)
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.