Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A 26-ot is meglépte a Star Citizen

Szinte már természetesnek hat, hogy a Roberts Space Industries projektje újabb millióval gazdagította költségvetését. Hol lehet a vége?

2013.11.05. 11:56 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Annak tükrében, hogy mekkora az érdeklődés a játék iránt, és a játékosok mennyi pénzt hajlandóak áldozni a fejlesztésre, a Roberts Space Industries vállára egyre nagyobb nyomás nehezedik. A Star Citizené az egyik legsikeresebb "crowdfunding" kampány, hiszen a rajongók eddig 26 millió dollárt dobtak össze rá. Ezért cserébe az eredeti tervekhez képest többszörösére nőtt a játékkal kapcsolatos ígéretek száma és lassan eljutunk oda, hogy aggódhatunk, nem vállalják-e túl magukat a fejlesztők. Sajnos a múltban több olyan játék is megjelent, amely a hangzatos ígéreteknek a töredékét sem volt képes teljesíteni, elég csak a S.T.A.L.K.E.R. vagy a Duke Nukem Forever címekre gondolnunk. Ugyanakkor az eddig látottak alapján a Star Citizennek minden esélye megvan arra, hogy beváltsa a hozzá fűzött reményeket. A legújabb, 26 milliós mérföldkő elérésével továbbfejlesztik a űrhajók főbb rendszereit. Gigantikus méretű hajónkon külön csapatot jelölhetünk majd ki, akiknek a károk javítása lesz a feladata. A következő cél a 27 millió (ennek negyede már össze is gyűlt), ezért cserébe megjelenhetnek a Banu kereskedők is. Ha pedig összejön a 28 millió, új kezdő űrhajót is kaphatunk. ■

Star Citizen
A legutóbbi Star Citizen cikkek, hírek

hozzászólások (2)

capraz
capraz 2013.11.05. 15:13
Csak számomra nevetséges, hogy 1 millió dollárba(!) kerül egy új kezdő űrhajó? Na jó, nem vagyok ennyire suta. Persze, hogy nem az kerül ennyibe... Viszont egy 1 millió dolláros(!) mérföldkő nem érdemelne valami izmosabb featuret?
GeryG
GeryG 2013.11.05. 19:09
Szerintem lassan már nem tudják, mivel bővítsék tovább a játékot! :D
Egyébként a hivatalos oldalon úgy írják le, mint az Aurora (az alap kezdő hajó a játékban) alternatíváját, vagyis kezdésnél mindenki maga döntheti majd el, hogy melyikkel szeretné elkezdeni a játékot. Az új hajó pedig egy új céget is jelent a játékon belül. :)
további hírek

Sniper Elite 4 sztori trailer

Mi történt Olaszországban 1943-ban?

Renoir videoteszt

Kipróbáltuk az oldalnézetes noir platformert.

Regisztrálj a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands zárt bétájára!

Egyelőre keveset tudni a bétáról, de várhatóan a következő hónapokban rajtol majd el.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.