Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Holdon is autózhatunk a Gran Turismo 6-ban

A játékban közel 1200 autó közül válogathatunk, ezek között pedig megtaláljuk a holdjárót is.

2013.11.06. 12:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Polyphony Digital nem viccel a Gran Turismo 6-tal. Már eddig is a széria védjegyévé vált a brutális mennyiségű autó, nem lesz ez másképp a decemberben érkező új epizóddal sem. Közel 1200 járgány várja, hogy a volán mögé pattanjunk (ehhez képest egy átlagos autós játékban nagyjából 20-30 autó szokott lenni). Ezekről a teljes listát a hivatalos oldalon találjátok meg. A listán találhattok egy különlegességet is (na jó, rengeteg különleges autót, de ez most tényleg kilóg a sorból), amely nem más mint a Lunar Roving Vehicle LEV-001 '71, vagyis a holdjáró. Ezzel - az alábbi trailer tanúsága szerint - a Holdon is furikázhatunk majd.

Emellett érkezett egy másik video is, amelyben ezúttal a napszakváltozások kapták a főszerepet. A készítők a valóságnak megfelelően modellezték le a nappalok és éjszakák váltakozását, vagyis nem csupán világosból sötétbe vált a környezetünk, de az égen a csillagok is a valóságnak megfelelően mozognak majd.

A megjelenés után több komolyabb frissítés is várható a játékhoz. Ezek által válik elérhetővé a továbbfejlesztett pályaszerkesztő, amelyhez egy GPS Logger mobilalkalmazás is jár. Ennek segítségével a való életben rögzíthetjük útvonalunkat, amelyet ezután versenypályaként készíthetünk el a játékban. Ha pedig szeretnénk vezetésünk minden finom részletét kielemezni, akkor a Data Logger funkciót használhatjuk, amely a versenyek közbeni teljesítményünket jeleníti meg különféle grafikonok formájában.
A Gran Turismo 6-ot december 6-án teszi a csizmákba a Mikulás. ■

Gran Turismo 6
A legutóbbi Gran Turismo 6 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.