Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelenési dátumot kapott a Broken Sword: The Serpent's Curse

Az is kiderült, hogy az új rész két epizódra osztva fog megjelenni, ebből az első december elején, a második pedig jövő januárban.

2013.11.07. 09:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Egyre nagyobb divat a kalandjátékok műfajában, hogy epizódokra bontva készítik el a történeteket. Ezt eddig leginkább a Telltale Games követte, de erre az útra lép a Revolution Software is, akik a Broken Sword: The Serpent's Curse-t fejlesztik. A játékot tavaly szeptemberben a rajongók is támogatták a Kickstarteren, mára pedig az is kiderült, hogy mikor számíthatunk a megjelenésére. A történet két epizódra bontva fog megjelenni, ebből az első felvonás december 4-én válik elérhetővé a Steamen, a Good Old Games áruházában, valamint a fejlesztők saját oldalán. A második fejezet valamikor 2014 januárjában érkezhet meg.
"Bár mind a fejlesztést, mind a kalandot tekintve ez egy igazi klasszikus Broken Sword lesz, mégis új vizekre evezünk a The Serpent's Curse-szel. A sikeres Kickstarter kampány nagyon elhivatottá tett minket, így mindkét epizód teljes értékű játék lesz. Így mondhatjuk, hogy rövid időn belül két akciódús kalandjátékot is piacra dobunk. Az eddigi előzetes visszajelzések többnyire mind nagyon pozitívak, egyesek szerint ez lesz az eddigi legjobb Broken Sword." - nyilatkozta újságírói kérdésre Charles Cecil, stúdió alapítója.
A Broken Sword: The Serpent's Curse PC-re, Macre és Linuxra készül el, akik részt vettek a Kickstarter kampányon, azok automatikusan megkapják mindkét epizódot, azok megjelenésének napján. ■

előző
következő
Megjelenési dátumot kapott a Broken Sword: The Serpent's Curse
Megjelenési dátumot kapott a Broken Sword: The Serpent's CurseMegjelenési dátumot kapott a Broken Sword: The Serpent's CurseMegjelenési dátumot kapott a Broken Sword: The Serpent's CurseMegjelenési dátumot kapott a Broken Sword: The Serpent's CurseMegjelenési dátumot kapott a Broken Sword: The Serpent's CurseMegjelenési dátumot kapott a Broken Sword: The Serpent's CurseMegjelenési dátumot kapott a Broken Sword: The Serpent's CurseMegjelenési dátumot kapott a Broken Sword: The Serpent's CurseMegjelenési dátumot kapott a Broken Sword: The Serpent's Curse

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.