Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Wasteland 2 Wasteland 2

Wasteland a Steamen és a GoG-on

A klasszikus szerepjáték hamarosan a Steamen és a Good Old Games oldalán is elérető lesz, hála a második rész fejlesztőinek.

2013.11.09. 17:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hamarosan egy igazi klasszikussal bővül a Good Old Games kínálata, bár ez náluk megszokott jelenség. Az viszont érdekesebb, hogy az 1988-as Wasteland a Steam kínálatában is megtalálható lesz. Mindez a második részt fejlesztő inXile csapatának köszönhető, akik hónapokkal ezelőtt megállapodtak a kiadási jogokat birtokló Electronic Arts kiadóval. Az eredeti megállapodás még arról szólt, hogy az első részt a készülő folytatásba építve, annak menüjén keresztül érhetnék el a játékosok, ám idővel módosítottak ezen. Így hamarosan teljesen külön jelenik meg a klasszikus alkotás. Akik a Kickstarter kampány során támogatták a második részt, azok ingyen szerezhetik be a mai gépekhez igazított változatot.
"Ahogy arról már korábban is beszéltünk, az új kiadás előtt biztosak akartunk lenni benne, hogy a játék fut a modern gépeken és magasabb felbontásokon. Emellett kibővítettük a második rész zeneszerzőjének, Mark Morgannek néhány munkájával is, valamint megtalálható benne a kézikönyv és a mentési lehetőség. Magasabb felbontású képek kerültek bele, de a játékosok maguk dönthetik el, hogy a felskálázott változattal játszanak vagy az eredetivel." - nyilatkozta Brian Fargo.
A Wasteland 2 továbbra sem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de a fejlesztők még novemberre tervezik a béta rajtját. ■

Wasteland 2
A legutóbbi Wasteland 2 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.