Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Wasteland 2 Wasteland 2

Wasteland a Steamen és a GoG-on

A klasszikus szerepjáték hamarosan a Steamen és a Good Old Games oldalán is elérető lesz, hála a második rész fejlesztőinek.

2013.11.09. 17:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hamarosan egy igazi klasszikussal bővül a Good Old Games kínálata, bár ez náluk megszokott jelenség. Az viszont érdekesebb, hogy az 1988-as Wasteland a Steam kínálatában is megtalálható lesz. Mindez a második részt fejlesztő inXile csapatának köszönhető, akik hónapokkal ezelőtt megállapodtak a kiadási jogokat birtokló Electronic Arts kiadóval. Az eredeti megállapodás még arról szólt, hogy az első részt a készülő folytatásba építve, annak menüjén keresztül érhetnék el a játékosok, ám idővel módosítottak ezen. Így hamarosan teljesen külön jelenik meg a klasszikus alkotás. Akik a Kickstarter kampány során támogatták a második részt, azok ingyen szerezhetik be a mai gépekhez igazított változatot.
"Ahogy arról már korábban is beszéltünk, az új kiadás előtt biztosak akartunk lenni benne, hogy a játék fut a modern gépeken és magasabb felbontásokon. Emellett kibővítettük a második rész zeneszerzőjének, Mark Morgannek néhány munkájával is, valamint megtalálható benne a kézikönyv és a mentési lehetőség. Magasabb felbontású képek kerültek bele, de a játékosok maguk dönthetik el, hogy a felskálázott változattal játszanak vagy az eredetivel." - nyilatkozta Brian Fargo.
A Wasteland 2 továbbra sem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de a fejlesztők még novemberre tervezik a béta rajtját. ■

Wasteland 2
A legutóbbi Wasteland 2 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.