Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 4 Battlefield 4

Készül a Battlefield 4 PS4-es frissítése

A PC-s, az Xbox 360-as és a PS4-es változat is foltozásra szorul, a PC-s szervereket a hétvégén DDoS támadás érte.

2013.11.18. 16:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Egy percig sem pihenhet a DICE csapata, hiszen a megjelenés óta folyamatosan dolgozniuk kell a Battlefield 4 hibajavításain. Nem könnyítik meg a dolgukat a magukkal kétségkívül rendkívül elégedett hackerek sem, akik valamilyen rejtélyes oknál fogva abban lelték örömüket, hogy a hétvégén DDoS támadást indítottak a PC-s szerverek ellen, vagyis lényegében megbénították azokat. Ki tudja, talán a játékban nem elég ügyesek, így állnak kicsinyes bosszút. A fejlesztők mindenesetre már dolgoznak a probléma megoldásán, addig is minden játékos türelmét és megértését kérik.
Ha mindez nem lenne elég, a játék PS4-es és Xbox 360-as változata is javításra szorul, előbbinél az általános stabilitást kell megoldaniuk, valamint új szervereket is hadrendbe állítanak. Az X360-as kiadásra szánt frissítés már csak az utolsó tesztekre vár, aztán élesíteni fogják. Hogy erre és a többi platformra mikor érkezik meg pontosan az új patch, egyelőre nem tudni. ■

Battlefield 4
A legutóbbi Battlefield 4 cikkek, hírek

hozzászólások (1)

VodevilX
VodevilX 2013.11.18. 17:09
Most kárörvendek egy jót! Legalább nem csak a jelentéktelen régi konzolos, és PC verziókat szarták el csúnyán hanem az újat is. A hülye rivalizálás, meg hogy nyitó cím legyen, és odaírhassák hogy a konzol legjobban értékelt shootere... De ha tényleg ennyi felé kellett osztani a figyelmet... semmi létjogosultsága az X360 meg PS4 verizónak.
további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.